Laptop Toshiba C55-A-166

Având în vedere că trăim în secolul vitezei cu toţii trebuie să ne adaptăm. Prin urmare avem nevoie de gadgeturi care să ne uşureze munca, şi totodată să ne ajute în obţinerea celor mai bune rezultate. Astăzi vă voi prezenta laptopul Toshiba C55-A-166, un laptop low-budget, disponibil în variantă alb perlat. Beneficiază de un aspect plăcut, modern, cu tastatură antistropi, tastatură ce o întâlnim mai degrabă la laptopurile scumpe.

Preţul său este de aproximativ 1600 lei (verifică preț actualizat), un preţ decent pentru o configuraţie medie. Putem remarca faptul că producătorul nu face rabat de la calitate în momentul conceperii acestui laptop, materialele folosite fiind de cea mai bună calitate, iar finisajele pe măsură.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Toshiba C55-A-166

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Bun, dacă partea legată de design ne dă pe spate, aş vrea să ne aplecăm puţin atenţia şi asupra părţii tehnice. Puterea laptopului Toshiba C55-A-166 este dată de procesorul Intel Celeron Dual Core, 1005M, construit pe arhitectura de 22nm, tactat la o frecvenţă de 1,9GHz, cu un cache de 2048KB.

Configuraţia laptopului Toshiba C55-A-166 este completată de memoria RAM de 2GB DDR3, destul de mică, dar se poate face un upgrade pentru mai mulţi GB, dar din punctul meu de vedere sunt suficienţi cei 2 GB pentru utilizarea internetului şi a altor aplicaţiilor similare.

Hard disk-ul SATA are o capacitate de stocare a informaţiei de 500GB, iar placa video integrată este un model Intel HD Graphics, ce recomandă utilizarea laptopului îndeosebi pentru aplicaţii office şi multimedia, şi mai puţin pentru jocuri. Afişajul TrueBride este un LCD LED cu o diagonala standard de 15,6 inch şi o rezoluţie HD de 1366 x 768, ceea ce vă oferă o experienţă plăcută în momentul vizionării filmelor sau a emisiunilor dorite.

Pe partea de multimedia veţi regăsi la acest laptop un DVD RW, două difuzoare integrate ce încorporează tehnologia DTS Sound, pentru a spori caliatea de redare a filmelor şi a melodiilor, un cititor de carduri şi o cameră web de 0,9MP. La capitolul porturi veţi sesiza o gamă variată precum 2 porturi USB 2.0, 1 port USB 3.0, o ieşire audio, HDMI şi VGA. Bateria ţine aproximativ 3 ore, iar garanţia este de 2 ani, cu posibilitatea de a fi extinsă.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • HDMI,
  • preţ accesibil,
  • bluetooth,
  • USB 3.0

Contra:

  • rezoluţia nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Consider că laptopul Toshiba C55-A-166 este o opţiune potrivită, mai ales că vine la un preţ decent. Raportul calitate-preţ este excepţional, ceea ce vă asigură o desfăşurare a activităţilor zilnice în condiţii optime.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.