Laptop Toshiba C55-A-144

Despre Toshiba se ştie că este unul din cei mai mari lideri mondiali în ceea ce priveşte tehnologia şi inovaţia. Unul din produsele de top ale seriei, laptopul Toshiba C55-A-144 impresioneză printr-un design atrăgător şi totodată interesant. Culoarea albă, varianta în care este disponibil acest laptop îl scoate din tipare şi cu siguranţă o să vă rămână în minte mult timp de acum încolo. Laptopul Toshiba C55-A-144 promite să impresioneze nu numai prin design, ci şi prin finisaje bine realizate, materiale calitative, şi nu în ultimul rând prin caracteristicile sale.

De aceea şi preţul este unul pe măsură, de aproximativ 2000 lei (verifică preț actualizat), un preţ bun pentru ceea ce oferă . Din punctul meu de vedere aş spune că preţul este destul de accesibil pentru cei care îşi doresc un laptop cu o configuraţie bună, dar care să nu le arunce bugetul în aer.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Toshiba C55-A-144

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă design-ul laptopului Toshiba C55-A-144 impresionează prin extravaganţă, ei bine configuraţia lui impresionează prin putere. Această putere este dată de procesorul Intel Core i3 3120M, construit pe tehnologia de 22 nm, tactat la o frecvenţă de 2.5 Ghz şi o memorie RAM de 8 GB DDR3.

Hard disk-ul are o capacitate de stocare a informaţiei extrem de generoasă, de 1TB, ceea ce presupune suficient spaţiu pentru datele ce doriţi să le stocaţi. Placa video integrată este un Intel HD Graphics, ce vă ajută să vă desfăşuraţi fără probleme activităţile office şi multimedia. Din păcate pentru pasionaţii de jocuri acest laptop nu poate face faţă jocurilor cu grafică avansată. Display-ul True Brite este un LCD LED cu o diagonală de 15.6 inch şi o rezoluţie HD de 1366 x 768. La capitolul porturi şi multimedia vine cu un DVD RW, două difuzoare stereo, un cititor de carduri, o cameră WEB de 0,9 MP, 2 porturi USB 2.0, un port USB 3.0, un port HDMI şi VGA.

În ceea ce priveşte tastatura, pot spune că vă veţi putea desfăşura activităţile office cu o mai mare lejeritate, datorită tastaturii numerice de care dispune acest laptop. Având în vedere că nu are o greutate prea mare, doar 2,3kg, şi o autonomie de până la 3h şi 30 minute, îl puteţi lua cu voi în călătorii sau la şedinţe.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i3 3120M,
  • 8 GB de RAM,
  • tastatură numerică,
  • bluetooth

Contra:

  • rezoluţia nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Toshiba C55-A-144este destinat tuturor celor care sunt în căutarea unui laptop cu component bune la un preţ accesibil. Cu siguranţă achiziţionarea acestui laptop vă va sublinia stilul extravagant, şi totodată vă va ajuta să vă desfăţuraţi fără probleme activităţile.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.