Laptop Toshiba C55-A-142

Întotdeauna mi-au plăcut laptopurile Toshiba, pentru că sunt atât de bine realizate şi au un design extrem de atrăgător. De aceea am ales astăzi să vă prezint laptopul Toshiba C55-A-142, o mică „bijuterie”, cu performanţe medii, ce se va încadra perfect nevoilor voastre. Preţul este unul decent, de aproximativ 2000 lei (verifică preț actualizat), ceea ce îl face să fie destul de accesibil pentru cei ce au nevoie de un laptop bun şi nu vor să îşi golească buzunarele.

Laptopul este disponibil în varianta alb perlat, ce sugerează eleganţă şi dispune de finisaje foarte bine realizate. Pentru cei ce îşi doresc un anumit confort în tastare, ţin să precizez faptul că acest laptop vine şi cu tastatură chiclet, tastatură ce poate fi curăţată cu uşurinţă de praful inestetic.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Toshiba C55-A-142

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă pe partea de design Toshiba C55-A-142 impresionează, ei bine nici pe partea tehnică nu se dezice. Vine cu un procesor Intel Core i3 3120M, tactat la o frecvenţă de 2.5Ghz şi un cache de 3072KB. Memoria RAM este de 4 GB DDR3 şi vine ca o completare a procesorului, iar capacitatea hard disk-ului este de 500 GB şi funcţionează la o viteză de rotaţie de 5400rpm.

Din păcate pentru cei care îşi propuseseră să achiziţioneze acest laptop pentru jocuri cu grafică avansată, le recomand şă se reorienteze către un model cu placă video dedicată, precum Toshiba C55-A-16D. La capitolul porturi şi multimedia am fost plăcut impresionată să constat că deţine: HDMI, un port USB 3.0, un port USB 2.0, VGA, microfon, cameră WEB de 0,9MP, cititor de carduri şi bluetooth. Displayul este un LCD LED TrueBrite cu o diagonală de 15,6 inch şi o rezoluţie HD de 1366 x 768.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design foarte elegant,
  • procesor Intel Core i3,
  • USB 3.0,
  • bluetooth

Contra:

  • placă video integrată

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

În cazul în care eşti la început de drum în lumea afacerilor, atunci cu siguranţă ai nevoie de un laptop performant care să te ajute în fiecare moment să îţi monitorizezi activitatea cât mai bine. Toshiba C55-A-142 promite să nu te dezamăgească în nici o clipă.

User Rating: 5 ( 1 votes)

Un comentariu

  1. ANNA MARYA ROBERTA

    ESTE FOARTE BUN VA RECOMAND LEPTOPUL TOSHIBA !!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.