Laptop Toshiba C55-A-10D

Trăim într-o lume a tehnologiei, în care laptopurile au ajuns să capete o rezonanţă colosală în vieţile noastre. De aceea căutăm tot mai mult laptopuri cu o configuraţie bună, dar care să fie în acelaşi timp şi portabile.

Astăzi am ales să vă prezint laptopul Toshiba C55-A-10D, ce are un design elegant şi atrăgător. Cu siguranţă se va face remarcat, şi asta datorită finisajelor bine realizate, dar şi datorită nuanţei de alb perlat, variantă în care este disponibil. Preţul este destul de accesibil, de aproximativ 1700 lei (verifică preț actualizat), preţ ce încadrează laptopul în categoria low budget.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Toshiba C55-A-10D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Experienţa de 25 de ani în fabricarea laptopurilor îşi spune cuvântul în ceea ce priveşte Toshiba C55-A-10D. Puterea sa este susţinută de procesorul Intel Pentium Dual Core, model 2020M, tactat la o frecvenţă de 2.2GHz, la care se adaugă şi 4 GB de RAM.

Hard disk-ul de tip SATA are o capacitate de stocare a datelor mulţumitoare, de 500 GB şi va asigura suficient spaţiu pentru colecţia de filme HD sau pentru nenumăratele poze ce vă trezesc amintiri de neuitat. Până la urmă vorbim de un laptop low budget, iar aşteptările trebuie să fie pe măsură.  Placa video integrată, este un chipset Intel HD Graphics, ce se va descurca excelent în cazul utilizării office şi multimedia. Pentru gameri însă, placa video nu se va descurca tocmai ok. Jocurile cu grafică avansată sunt destul de solicitante şi necesită o placă video dedicată.

Pe partea de multimedia vă veţi bucura de o experienţă audio plăcută, asigurată de cele două difuzoare stereo, iar  legat de conectivitate, veţi descoperi cu interes că Toshiba C55-A-10D dispune de o varietate destul de mare:  un port HDMI, 2 porturi USB 2.0, un port USB 3.0, VGA, microfon, cititor de carduri, o cameră WEB de 0,9MP şi bluetooth. Include o tastatură numerică integrată, ce va fi de un real folos în utilizarea office.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atrăgător,
  • tastura numerică,
  • USB 3.0,
  • HDMI,
  • bluetooth

Contra:

  • rezoluţia nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Toshiba Toshiba C55-A-10D este un laptop excelent, în cazul în care nu dispuneţi de un buget foarte mare. Cu siguranţă va îndeplini fără nici o problemă sarcinile la care îl veţi supune, şi se va dovedi un adevărat sprijin în organizarea activităţilor voastre zilnice.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.