Top 5 roboți inteligenți de aspirare!

Roboții de aspirare devin tot mai populari de la un an la altul și este lesne de înțeles de ce. Ne-am săturat să pierdem timpul cu atâtea sarcini casnice. Vrem ca ele să fie făcute, dar nu de noi. În privința aspiratului, avem tot felul de opțiuni eficiente pe piață la ora actuală. Din ce în ce mai multe companii vin cu roboți de aspirare tot mai smart și mai eficienți, astfel încât să simțim nevoia să scoatem tot mai rar la înaintare aspiratorul clasic. Ba mai mult, avem roboți de aspirare cu mop. De la o generație la alta tehnologia se perfecționează și se observă o eficiență tot mai mare a acestor device-uri, iar asta nu poate decât să mă bucure.

În ultimii 3 ani mi-au trecut prin mână câțiva roboței de aspirare. Și dacă la început am fost sceptică în privința lor, crezând că e vorba mai mult de marketing, ușor, ușor, mi-am dat seama că nu este deloc așa. Ba chiar pot spune că devin indispensabili odată ce începi să-i folosești.

Nu înlocuiesc complet aspiratorul clasic, ci au mai degrabă rolul de a întreține curățenia. Utilitatea lor este și mai mare atunci când în casă sunt copii sau animale.

Iată un Top 5 roboți de aspirare cu un raport calitate-preț foarte bun:

1.

roborock 2Roborock 2 căruia i se mai spune și Roborock S5 sau 50 – are un preț de aproximativ 1850 lei. Este unul dintre cei mai populari roboți de aspirare, datorită eficienței lui combinată cu un preț foarte accesibil. L-am testat și noi, puteți vedea aici review-ul lui aici pentru mai multe detalii.

 

 

2.

Xiaomi Mi VacuumXiaomi Mi Robot Vacuum – are un preț de aproximativ 1200 lei. Face o treabă excelentă. Este primul robot de aspirare pe care l-am testat prin 2017. M-a surprins în mod plăcut algoritmul lui și felul în care reușește să aspire o anumită suprafață. Este ușor de folosit și poate fi programat pentru a aspira chiar și atunci când nu ești acasă.

 

 

3.

360 S7 – are un preț de aproximativ 1600 lei. Folosește același algoritm Slam, ca și modelele Xiaomi și are o putere de aspirare de 2000 Pa. Pe lângă funcția de aspirare, vine și cu mop, pentru o întreținere și mai bună a podelei.

 

 

4.

iRobot Roomba 605 – prețul lui este de aproximativ 1100 lei. Este o generație mai veche, dar asta nu-l împiedică să facă o treabă bună.

 

 

 

5.

Xiaomi Roborock S5 Max – prețul lui este ceva mai piperat, aproximativ 3200 lei. Fiind vorba de un robot de aspirare lansat la finele anului trecut, dotat cu cele mai noi tehnologii, este cumva normal să se diferențieze prin preț de generațiile anterioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.