Star-Light EMD-776 – un espressor accesibil

Dimineți cu aromă de cafea….Cam acesta este scenariul cu care îmi încep ziua, asta dacă vreau să fiu cât mai energică și mai activă. Recunosc, îmi place să simt cum mirosul de cafea îmi inundă simțurile și mă trezește pentru a începe o nouă zi plină de activități. Este plăcerea mea vinovată, plăcere ce m-a făcut să trec de la cafeaua la ibric la espressorul Star-Light EMD-776. Nu te gândi că este un model scump, nicidecum, costă aproximativ 329 lei(verifică preț actualizat), dar prepară un espresso delicios. Mai mult de atât poți prepara chiar și cappuccino și caffe latte cu ajutorul sistemului de spumare a laptelui.

Din punct de vedere al designului, nu aș putea spune că impresionează prea tare, dar având în vedere prețul său extrem de mic, cred că ești conștient că nu le poate avea pe toate. Este realizat în mare parte dintr-un platic negru, accesorizat cu elemente din inox, ce crează un aspect plăcut.

Poze cu espressorul manual

Star-Light EMD-776

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În partea de sus vei remarca panoul de control, ce încorporează două butoane, plus selectorul de abur sau de preparare a espresso-ului. Mai jos vei găsi filtrul pentru cafea, iar în partea dreaptă sistemul de spumare a laptelui.

Espressorul este un model manual, ce funcționează cu cafea măcinată sau cu paduri de cafea, în funcție de preferințele fiecăruia. Utilizează o presiune de 15 bar și are capacitatea de a prepara simultan 2 cești de cafea, astfel că dacă ai invitați să nu trebuiască să aștepți prea mult pentru a-i servi.

În spate espressorul este dotat cu un rezervor de apă transparent, ce are 1,25l, suficient pentru a prepara câteva cești de cafea. Modelul Star-Light dezvoltă o putere de 1050W, surprinzător pentru prețul său destul de mic.

Întreținerea espressorului nu este deloc dificilă. Tăvită de scurgere a cafelei este detașabilă, la fel ca și coșul de depozitare a cafelei, astfel că le poți spăla cu ușurință. O dată pe lună va trebui să îi faci o decalcifiere, iar pentru acest proces vei găsi în comeț soluții pentru decalcifiat.

De acum este atât de simplu să prepari o ceașcă de cafea aromată în orice moment al zilei. Bucură-țe de o aromă inconfundabilă a unei cafele bine preparate.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preț decent,
  • prepară mai multe tipuri de cafea,
  • întreținere ușoară

Contra

  • având în vedere prețul, nu cred că putem cere mai mult

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8
Performanțe - 8
Ușurință în utilizare - 8.4

8.1

O alegere accesibilă

Star-Light EMD-776 este un espressor manual, potrivit pentru cei cu un buget mic, ce își doresc o cafea bună în fiecare dimineață.

Vezi detalii
User Rating: 2.67 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.