Star-Light DWV-106FI – o mașină de spălat vase ieftină, dar eficientă

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință de utilizare - 8.6
Design - 8.7
Eficiență energetică - 8.7

8.7

O alegere inspirată

Star-Light DWV-106FI este o mașină de spălat vase cu o capacitate destul de generoasă, potrivită pentru un buget ceva mai mic.

Vezi în magazin
User Rating: 3.05 ( 2 votes)

Mașinile de spălat vase au ajuns să fie aproape la fel de importante ca și cele de spălat rufe, iar asta se datorează eficienței lor și faptului că ne ajută să economisim timp. Însă nu toți ne permitem să investim sume colosale în electrocasnice, drept urmare îți propun să discutăm despre un brand local, potrivit pentru orice buzunar. Este vorba de mașina de spălat vase Star-Light DWV-106FI, ce poate fi găsită în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1299 lei(verifică preț actualizat), cu posibilitatea de a-l achiziționa în rate lunare de 63 lei.

În cazul în care nu știai, Star-Light este un brand ce aparține de eMAG și a fost înființat în 2014. Produsele sub umbrela Star-Light au prețuri extrem de accesibile și sunt destinate bugetelor mici și medii.

Mașina de spălat vase despre care discutăm astăzi este un model potrivit chiar și pentru familiile numeroase. Este suficient de încăpătoare, încât să te scape de o mare durere de cap după fiecare partidă de gătit. Și dacă îți place să organizezi mici petreceri, sunt absolut convinsă că de acum nu vei mai avea altă grijă în afară de distracție și bună dispoziție.  Modelul Star-Light este încorporabil, prin urmare nimeni nu va ști unde ții ascuns micul tău ajutor din bucătărie. Se încorporează cu ușurință sub blatul de bucătărie. În partea superioară, ușa include și panoul de comandă, cu display de tip LED și butoanele aferente pentru a selecta programul dorit.

Poze cu Star-Light DWV-106FI

Star-Light DWV-106FI

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de 10 seturi de vase, o face potrivită pentru a face față unei adevărate provocări când vine vorba de vase murdare. Totuși trebuie să știi, că vasele nu se introduc în mașină până nu se curăță de resturile rămase pe suprafața lor. Un set de vase conține: o farfurie adâncă, una întinsă, una pentru desert, un pahar, o cană și un set complet de tacâmuri. De acum gătitul va însemna doar plăcere.

Mașina de spălat Star-Light se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum de 0,83 kW/ciclu de spălare. Ținând cont că 1 kW = 0,5390 lei, poți face un calcul simplu să descoperi cât te-ar costa să speli vasele la mașina de spălat. Eu una oricând aș fi dispusă să plătesc suma asta pentru a scăpa de o activitate atât de neplăcută, ca spălatul vaselor. Nici consumul de apă nu este de speriat, 13 l/ciclu de spălare. Cu modul manual în care eu spăl vasele, sunt convinsă că aș consuma mult mai multă apă pentru 10 seturi de vase.

Nici nu este nevoie să aștepți până se strânge cantitatea maximă de vase pentru a porni ciclul de spălare. Având și opțiunea de încărcare la jumătate, poți spăla și o cantitate mai mică de vase.

La nivel de zgomot, este comparabilă cu o mașină de spălat rufe, atinge 57 dB și produce un zgomot similar cu o conversație de fundal dintr-un restaurant.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Clasa energetică A++
  • Silențioasă
  • Consumul de apă este mic,
  • Consum mic de energie,
  • Preț avantajos

Contra:

  • Panoul de comandă putea fi mai atractiv

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.