Star-Light 24DM1000 – un televizor ieftin, pe care îl poți folosi ca monitor

Star-Light 24DM1000 este fratele mai mare, al modelului Star-Light 22DM1000. Îl poți găsi în magazinul eMAG la un preț de aproximativ 729 lei(verifică preț actualizat), dar îl poți achiziționa și în rate lunare de 35 lei.

Star-Light este o marcă eMAG, ce conferă încredere utilizatorilor pentru în produsele ce poartă această siglă. Televizorul despre care discutăm astăzi este un model cu o diagonală mică și un preț la fel de mic, ceea ce îl face extrem de atrăgător pentru cei ce au un buget redus.

În ceea ce privește designul, televizorul are un aspect ultra-slim, destul de atractiv. Dimensiunile sale sunt de 610 x 118 x 410 mm, ceea ce înseamnă că îl vei putea muta fără a avea nevoie de ajutor. Are un consum de numai 36 W, ceea ce înseamnă că nu îți va încărca prea tare factura de electricitate. Rama este dintr-un plastic negru, ce pare destul de calitativ, iar suportul este detașabil, astfel că televizorul poate fi montat și pe un suport TV de perete în cazul în care preferi un spațiu cât mai aerisit.

Poze cu Star-Light 24DM1000

Star-Light 24DM1000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește specificațiile tehnice, îți spun din capul locului că avem de-a face cu un televizor Non Smart, lansat în 2015, care poate fi utilizat și ca monitor la nevoie. În felul acesta ai putea lucra mai eficient și totodată te-ai putea bucura de emisiunile preferate, cu un cost destul de accesibil.

Televizorul are o diagonală de 60 cm și o rezoluție HD. Având în vedere diagonala destul de mică, aș putea spune că rezoluția este ok. Totuși există posibilitatea ca în cazul în care îl vei folosi ca și monitor să îți dorești o claritate Full HD, în funcție de activitatea desfășurată. În cazul acesta poți opta pentru fratele mai mic, Star-Light 22DM1000(are rezoluție Full HD).

Sonorizarea este asigurat de cele două ieșiri a câte 3W fiecare, suficient încât să te poți bucura de un sunet clar și suficient de puternic pentru dimensiunile sale.

Tunerul digital DVB-T/C încorporat îți oferă posibilitatea de a te bucura de posturile HD, chiar și în condițiile în care ai abonament analogic.

La capitolul conectivitate, televizorul vine echipat destul de decent: un port HDMI(pentru consolă sau Blu-Ray), un port USB 2.0(pentru un film de pe stick), o intrare PC(pentru a-l transforma în monitor), minijack căști, Scart și o intrare component.

Televizorul reprezintă o soluție accesibilă pentru cei ce își doresc un televizor cu un raport calitate-preț excelent.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț accesibil,
  • design atractiv,
  • funcție de monitor,

Contra:

  • sunetul nu este prea puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.7
Imagine - 7.2
Conectivitate - 8.4

8.1

O alegere accesibilă

Star-Light 24DM1000 este un televizor cu o diagonală de 60 cm, potrivit pentru un buget mic sau pentru cei ce își doresc un TV pentru dormitor.

Vezi detalii
User Rating: 3.45 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.