Star-Light 22DM1000 – un TV Full HD ieftin

Star-Light 22DM1000 este un televizor cu o diagonală mică, potrivit pentru cei ce au un buget limitat sau pentru cei ce nu sunt dispuși să aloce sume prea mari pentru astfel de achiziții. Televizorul poate fi găsit în oferta eMAG la un preț de aproximativ 629 lei(verifică preț actualizat), puțând fi achiziționat chiar și în rate lunare de 30 lei.

În cazul în care nu ai auzit prea multe despre Star-Light, este bine de știut că aceasta este o marcă proprie eMAG, lansată în 2015. Produsele au prețuri extrem de atractive, drept dovadă stă TV-ul despre care vom discuta astăzi.

În ceea ce privește designul televizorului, îți pot spune că vorbim de un model destul de elegant, cu o ramă Slim din plastic, ce se sprijină pe un suport destul de finuț, format din două ”piciorușe”. Dimensiunile ajung la 605 x 107 x 384 mm, ceea ce înseamnă că îl vei putea muta chiar și cu o singură mână la nevoie. Faptul că are o diagonală mică, face ca televizorul să poată fi mutat cu ușurință chiar și dintr-o cameră în alta. Dacă ai de reparat ceva la mașină, tocmai în timpul unui meci important, poți aduce televizorul în garaj extrem de ușor, astfel că vei putea să-ți vezi de treabă liniștit, fără teama că vei pierde o secvență importantă. Consumul este de 36 W, cam o treime din consumul unui bec clasic de 100W.

Poze cu Star-Light 22DM1000

Star-Light 22DM1000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește specificațiile tehnice, televizorul este un model lansat în 2015, Non Smart, pe care îl vei putea utiliza și ca monitor în cazul în care îți dorești să fii mai eficient. Are o diagonală de 55 cm și o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, ceea ce este surprinzător. De cele mai multe ori televizoarele ieftine, cu diagonale mici au o rezoluție HD. Cu siguranță acest aspect va face diferența în special când îl vei utiliza ca și monitor. Imaginile detaliate fac diferența atunci când vine vorba de o asemenea alegere. Unghiul de vizibilitate este de 176 de grade, ceea ce s-ar traduce prin claritate din orice poziție ai privi.

Sunetul este susținut de două ieșiri a câte 3 W fiecare, suficient din punctul meu de vedere, dacă ne raportăm la dimensiunea televizorului.

Tunerul digital este și el prezent, ca la mai toate modelele de TV noi, iar asta nu face decât să te ajute să scapi de cabluri multe și inestetice prin casă. Mai exact, chiar dacă ai abonament analogic, vei avea acces la canalele HD, fără să fii nevoit să plătești pentru servicii speciale.

În ceea ce privește conectivitatea, televizorul Star-Lighit vine echipat mai bine decât ți-ai putea imagina: un port HDMI, o intrare PC(permite utilizarea TV-ului ca monitor), un port USB 2.0, o intrare Scart, un Slot CI(te scapă de decodorul clasic) și minijack căști.

Televizorul ar putea fi un cadou excelent pentru părinți. Este ideal pentru dormitor, este mic și are rezoluție Full HD.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț accesibil,
  • design atractiv,
  • funcție de monitor,
  • Full HD

Contra:

  • sunetul nu este prea puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.4
Imagine - 8.9
Conectivitate - 8.5

8.6

O alegere accesibilă

Star-Light 22DM1000 este un televizor cu o diagonală mică, ce îl face să fie potrivit pentru un dormitor sau pentru bucătărie. Are un preț extrem de avantajos.

Vezi aici
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.