Laptop Sony VAIO SVT1121B2EW.EE9

Despre Sony Vaio se poate spune că este mai degrabă un concept, un stil de viaţă pentru cei care îşi doresc să îmbine plăcerea cu confortul, calitatea, fiabilitatea si durabilitatea. Să vedem totuşi ce ne oferă acest laptop Sony VAIO SVT1121B2EW.EE9 şi dacă îşi merită preţul de aproximativ 4000 lei(verifică preț actualizat). Despre brand-ul sony vaio se ştie că adopă un design unic, de invidiat practic.

Întotdeauna s-a bucurat de reputaţia utilizării unor materiale de calitate superioară pentru realizarea laptopurior, atât pentru partea de design cât şi pentru partea tehnică. Ei bine Sony VAIO SVT1121B2EW.EE9 vine cu un design extrem de atrăgător, cu un model fin texturat pe capac. Este extrem de ușor, are doar 0,78 kg, ceea ce îi conferă portabilitate și îl face ușor de strecurat în bagaje atunci când călătoriți.  Liniile elegante ale acestui laptop vă vor desăvâşi stilul.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Sony VAIO SVT1121B2EW.EE9

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Pentru o navigare mai rapidă, dar şi pentru realizarea activităţilor dorite într-un ritm accelerat, laptopul Sony VAIO SVT1121B2EW.EE9 este echipat cu un procesor Intel Pentium, 3560Y, tactat la o frecvenţă de 1,2 GHz, cu un cache de 2048KB. Memoria RAM este de 4 GB DDR3, suficientă pentru o utilizare decentă din punctul meu de vedere. Capacitatea de stocare a informaţiilor este destul de generoasă, are un SSD de 128 GB.

Placa video integrată este un model Intel HD Graphics ce se descurcă excelent în activitățile office și multimedia li face față unei sesiuni de gaming ocazionale. Dotările sunt destul de diversificate: difuzoare stereo, două camere WEB , cea din față este de tip HD, iar cea din spate are 0,8 MP. Mai deține un cititor de carduri SD, un port HDMI, un port USB 3.0 și bluetooth.

Un lucru notabil pe care îl veţi întâlni în gama Vaio este tastatura chiclet cu izolare între taste. În primul rând reduce greşelile de dactilografie, în al doilea rând se evită disconfortul de a vedea cum praful pătrunde între taste. Tastatura concepută ergonomic vă va oferi adevărata plăcere a dactilografierii. Sony VAIO SVT1121B2EW.EE9 este prevăzut cu câteva butoane ce nu prea sunt întâlnite la alte branduri, cum ar fi butonul “WEB”, care vă permite navigarea pe internet foarte rapid fără a mai fie nevoie să se încarce sistemul de operare, acesta avand un minisistem propriu care vă dă posibilitatea să navigați pe internet în doar câteva secunde de la aprinderea laptopului. Butonul “Vaio“, pornește un media player Sony care vă permite să vă bucurați de fotografii şi de asemeni să ascultați muzica dorită, atât din laptopul propriu cât și de pe internet.Şi cel de-al treilea buton “Assist”, ce asigură menţinerea performanţei la o calitate superioară, rezolvând cu uşurinţă problemele apărute.

Displayul de tip IPS are o diagonală de 11,6 inch și o rezoluție Full HD ce vă oferă posibilitatea să urmăriți filme la o claritate impecabilă. Ca și caracteristică definitorie, țin să precizez faptul că laptopul are display capacitive touch-screen, ce îl face să fie ideal pentru prezentări.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro:

 • tastatura chiclet,
 • cele 3 taste ajutătoare,
 • portabilitate,
 • designul,
 • rezoluție Full HD,
 • SSD

Contra:

 • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Bun

Laptopul Sony VAIO SVT1121B2EW.EE9 este o dovadă de putere şi rafinament la cote înalte. Cu siguranţă se va dovedi un veritabil aliat în ceea ce priveşte activitatea voastră, atrăgând cele mai bune rezultate.

User Rating: 4.82 ( 3 votes)

3 comentarii

 1. Mulțumesc pentru pentru sfaturi. Voi ține cont de aceste sugestii pe viitor. Modificările în articol deja au fost făcute. O seară plăcută!

 2. Viteza procesorului este de 1,2 GHz, nu 2,2, dar oricum nu este relevanta pentru actualele generatii care oricum nu se mai compara pe baza de viteze, ci pe pachete de instructiuni care accelereaza calculele, in special multimedia (acesta de exemplu decodeaza x264 cu o rata de folosire de 2-3% procesor).

  Nu as pune la Contra placa video integrata pentru de fapt pe ultimele 2 generatii de Intel, placa video integrata este un avantaj pentru majoritatea. Acest model de laptop (hybrid tableta) nu este de loc gandit pentru gaming avansat. Placa integrata din procesor este de cateva ori mai rapida pentru multe functii multimedia esentiale comparativ cu nVidia sau AMD (vechiul ATI) si minimalizeaza consumul de curent. Daca acest laptop avea o placa video „dedicata”, bateria tinea cu cateva ore mai putin. Concluzie, GPU-ul Intel integrat in procesor este un Avataj total pentru cei ce cauta fiabilitate, timp indelungat pe baterie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.