Laptop Sony VAIO SVS1512X9EB.EE9

Ei bine dacă în articolul anterior v-am prezentat un laptop Sony Vaio destul de performant, la un preţ oarecum accesibil, astăzi m-am gândit la cei care îşi doresc ceva mai mult de atât de la un laptop şi de aceea am ales un model exclusivist, un Sony VAIO SVS1512X9EB.EE9. Într-adevăr preţul este destul de piperat de aproximativ 5300 lei(verifică preț actualizat), dar haideţi să vedem dacă şi-l merită sau nu.

Laptopul Sony VAIO SVS1512X9EB.EE9 vă va oferi confortul necesar, divertismentul multimedia va fi mult mai captivant, culorile mult mai vii, vă vor încânta privirea. Pentru realizarea acestui design extrem de elegant şi luxos, cei de la Sony au utilizat aliajul de magneziu si fibra de carbon pentru carcasa Vaio. Cu o grosime de doar 25 mm,acest laptop este extrem de uşor de doar 2Kg, ideal pentru călătorii.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Sony VAIO SVS1512X9EB.EE9

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Sony VAIO SVS1512X9EB.EE9 vine cu un procesor Intel Core i5 3210M ce vă permite un ritm rapid în desfăşurarea activităţilor. Procesorul este tactat la o frecvenţă de 2,5 GHz şi are un cache de 3072 KB. Memoria RAM este de 6 GB DDR3, dar poate fi exinsă printr-un simplu upgrade la 12GB.

Capacitatea de stocare a informaţiei este de 640 GB, dar fucţionează cu o viteză de rotaţie destul de mare, de 7200rpm. Dacă totuşi vi se pare insuficientă, puteţi opta pentru un HDD extern. Placa video dedicată este un chipset NVIDIA GeForce GT 640M de 2 GB, ideală pentru un gamming de excepţie, iar pentru activităţile office şi multimedia puteţi încerca placa video Intel HD Graphics 4000 pentru că are un consum mai mic de energie.

Display-ul VAIO Display Plus este Anti-reflective, are diagonala de 15,5 inch, cu o rezoluţie Full HD, de 1920 x 1080, un detaliu întâlnit îndeosebi la laptopurile de top. Ca şi dotări, modelul Sony VAIO SVS1512X9EB.EE9 vine echipat cu un sistem audio Dolby Home Theater v4, un cititor de carduri, o cameră web de 1,3mp, 2 porturi USB 3.0, 1 port USB 2.0, HDMI şi bluetooth.

Pentru cei interesaţi de un confort sporit vor găsi la acest laptop un cititor de amprente, un chip de securitate TCG ver.1.2 şi tastatura, care pe lângă faptul ca este una chiclet este şi iluminată.  În preţ este inclus şi sistemul de operare Microsoft Windows 8 Pro.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro:

  • procesorul Intel Core i5,
  • autonomie mare,
  • bluetooth,
  • USB 3.0,
  • designul extrem de elegant

Contra:

  • preţul

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Bun

În concluzie se poate spune despre Sony VAIO SVS1512X9EB.EE9 că se încadrează în categoria laptopurilor premium, datorită greutăţii foarte mici, a autonomiei foarte mari şi a portabilităţii acestuia. Din articolul de mai sus reies mult mai multe calităţi ale acestui laptop ce justifică pe deplin preţul său.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.