Ultrabook Sony VAIO SVP1321S1EBI.EE9

Sony Vaio este un nume cu greutate în ceea ce priveşte laptop-urile, notebook-urile şi ultrabook-urile şi spun asta datorită calităţii materialelor folosite şi a testelor la care sunt supuse înainte să fie lansate pe piaţă. Unul din ultrabookurile care mie mi-a atras atenţia a fost Sony VAIO SVP1321S1EBI.EE9, ce vine cu un design avangardist, ce va capta atenţia tuturor celor interesaţi de o astfel de achiziţie.

Carcasa evidenţiază logo-ul binecunoscut al producătorului. Pentru cei care îşi doresc un laptop business cu siguranță acesta poate fi considerat o adevărată “bijuterie”. Ultrabookul este realizat pe o nuanță de negru carbon, ce sugerează o eleganţă desăvârşită. Finisajele bine realizate denotă atenţia care se acordă fabricării unui laptop şi totodată respectul producătorului pentru utilizator.

Preţul este de aproximativ 4950 lei (verifică preț actualizat), un preţ despre care mulţi ar putea spune că este destul de piperat, dar având în vedere dimensiunile sale extrem de mici(0,94 Kg și 11,3mm grosime) și totodată specificațiile sale, este normal acest lucru.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu ultrabookul Sony VAIO SVP1321S1EBI.EE9

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă design-ul impresionează, pot spune că nici partea tehnică nu se dezice. Sony VAIO SVP1321S1EBI.EE9 vine cu o configuraţie foarte bine pusă la punct: un procesor Intel Core i5 4200U, Haswell, model ce face parte din cea mai recentă generație. Funcţionează la o frecvenţă ceva mai mică, de 1,6 GHz, însă acest aspect nu influenţează performanţele dispozitivului. Este suficient pentru un ultrabook.  Este ajutat de o memorie RAM de 4 GB DDR3, iar capacitatea de stocare a datelor este de tip SSD și are 128 GB.

Procesorul este completat de placa video integrată Intel HD Graphics 4000. De regulă ultrabookurile cu placă video dedicată sunt mult mai scumpe, iar pentru oamenii de afaceri, Sony VAIO SVP1321S1EBI.EE9 va zbârnâi în ceea ce privește activitatea office. Display-ul  LCD LED este cu afișaj Triluminos și are o diagonală de 13,3 inch şi o rezoluţie Full HD, astfel că veți reuși să vedeți și cele mai nesemnificative detalii dintr-o imagine.

La capitolul multimedia ultrabookul dispune şi de un cititor de carduri, o cameră WEB de 0,92 MP, cu Tehnologia Exmor şi două difuzoare stereo încorporate ce utilizează tehnologia S-Force Front Surround 3D pentru ca utilizatorul să se bucure de cele mai bune imagini. Pe partea de porturi vine cu două porturi USB 3.0, o ieşire HDMI şi bluetooth. De la un Sony Vaio nu putea să lipsească tastatura chiclet, ce îi asigură utilizatorului confortul dorit în timpul tastării. Autonomia ultrabookului este de până la 8 ore ceea ce înseamnă că nu vă va lăsa atunc când vă e lumea mai dragă.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i5, Haswell
  • HDMI
  • tastatura chiclet,
  • design-ul
  • SSD de 128 GB

Contra:

  • are doar 4 GB de RAM

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Pentru cei care îşi doresc un ultrabook din clasa premium şi au posibilitatea de a scoate din buzunar o sumă frumuşică, Sony VAIO SVP1321S1EBI.EE9 este o opțiune potrivită, care pe mine m-a impresionat prin calitatea şi dotările sale.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.