Sony Vaio SVF1532A1EW.EE9 – o variantă care promitea mai multe

Divizia de laptopuri Vaio a celor de la Sony este unul dintre cei mai mari şi performanţi producători din lume, modelele lor fiind de departe printre cele mai căutate şi cumpărate de toţi cei care îşi doresc calitate, performanţă şi rezistenţă. Şi chiar în cazul produselor mai slabe, ei propun suficient de multe avantaje pentru ca acestea să fie achiziţionate, deşi preţurile rămân şi ele la acelaşi nivel destul de înalt. Sony Vaio SVF1532A1EW.EE9 este exact un astfel de produs care, pe de o parte, propune nişte beneficii de luat în calcul de oricine, cu puține minusuri. Poate fi găsit la un preț destul de bun(verifică preț actualizat), ceea ce îl face un bun prieten când vine vorba de activitatea de zi cu zi.

Poze cu laptopul

Sony Vaio SVF1532A1EW.EE9

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Vaio este un laptop de dimensiuni normale, cu o greutate de 2.5 kg şi un design minimalist care nu iese cu nimic din linia clasică a celor de la Sony. Carcasa este construită din plastic, dar este una rezistentă şi cu siguranţă poate să facă faţă unor mici accidente (tot aici ar trebui luat în considerare şi faptul că hard disk-ul are un amortizor de şocuri).

În ceea ce priveşte conectivitatea, avem porturi USB 2.0 şi 3.0, HDMI, cititor de carduri, iar camera este una HD. De asemenea, se remarcă şi funcţia NFC, care propune o conexiune wireless mult mai uşoară.

În ceea ce priveşte configuraţia, laptopul nu prezintă decât nişte performanţe medii, care însă se pot dovedi foarte utile pentru activităţile de zi cu zi. Procesorul este un Intel Pentium Dual Core de 1.7 GHz, în timp ce memoria RAM se ridică la 4 GB, cu posibilitatea de a o creşte până la 8 GB. Aceste dotări permit utilizatorului să vadă filme, să editeze texte şi chiar fotografii şi anumite filmări, dar pentru jocuri de ultimă generaţie rulate la detalii maxime este nevoie de mult mai mult, mai ales dacă luăm în considerare că placa video este doar una integrată.

Ecranul are o diagonală perfectă, de 15.6 inch şi rezoluţia de 1366 x 768 pixeli. Se pot vedea pe el filme în format HD, iar sunetul provenit din cele două difuzoare este şi el la un nivel destul de bun.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • funcţia NFC, care permite o foarte rapidă şi uşoară conexiune wireless cu orice dispozitiv care este dotat cu această posibilitate
  • este un laptop uşor şi rezistent
  • bateria rezistă până la 5 ore
  • are o intrare USB super speed, care permite încărcarea telefonului chiar şi când laptopul este închis
  • vine cu Windows 8.1 deja instalat

Contra:

  • procesorul nu este unul puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest 1produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.2
Conectivitate - 7.9
Performanțe - 8.5

8.2

Pentru rutina zilnică

Sony Vaio SVF1532A1EW.EE9 este un laptop cu o configurație medie, ce se va potrivi rutinei de zi cu zi, și mai puțin pe partea de gaming.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.