Laptop Sony VAIO SVF1521P6EW.EE9

Te gândeşti să îţi achiziţionezi un laptop de top, dar nu te poţi decide asupra unui model? Ei bine noi îţi propunem astăzi să îţi arunci un ochi pe specificaţiile laptopului Sony VAIO SVF1521P6EW.EE9, un laptop pe care îl recomandăm în special gamerilor. Se va descurca excelent, datorită configuraţiei de care are parte.

Vine cu un preţ de aproximativ 3500 lei (verifică preț actualizat), poate unii l-ar considera mare, dar dacă îl raportăm la dotările sale şi la faptul că este realizat de un brand cu notorietate în ceea ce priveşte aceast domeniu, consider că este un preţ just.

În ceea ce priveşte designul acestui laptop, pot spune că vorbim de un model extrem de bine realizat, cu finisaje de excepţie, ce sugerează durabilitate şi rezistenţă. Nuanţa de alb în care este disponibil laptopul, este caracteristică în special celor de la Sony, şi din punctul meu de vedere dă o notă de eleganţă şi rafinament. Pentru cei ce îşi doresc un confort sporit, Sony VAIO SVF1521P6EW.EE9 este ideal, încorporează o tastatură chiclet, ce oferă o tastare plăcută şi totodată împiedică praful inestetic să se mai adune între taste.

Poze cu laptopul Sony VAIO SVF1521P6EW.EE9

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Motorizarea  laptopului Sony VAIO SVF1521P6EW.EE9 este asigurată de un procesor Intel Core i5, 3337U, tactat la 1,8 GHz. Procesorul este completat de placa video dedicată NVIDIA GeForce GT 740M de 2 GB, ce face ca laptopul sa se descurce extraordinar nu doar în cazul aplicaţiilor office şi multimedia, ci şi pe partea de gamming. Display-ul este un LCD LED cu diagonală clasică de 15,5 inch şi o rezoluţie HD de 1366 x 768 pixeli.

Cei 8 GB de RAM DDR3 conlucrează perfect cu procesorul şi asigură o navigare şi un multitasking ireprosabil. Consider că este suficient spaţiu chiar şi pentru o utilizare ceva mai solicitantă. Vine cu un hard disk ce dispune de o capacitate de stocare foarte generoasă, de 1TB şi funcţionează la o viteză de rotaţie de 5400 rpm.

În ceea ce priveşte conectivitatea, Sony VAIO SVF1521P6EW.EE9 se bucură de o varietate destul de mare: un DVD RW, o cameră WEB de 0.92 MP, un cititor de carduri, HDMI, 2 porturi USB 2.0, 2 porturi USB 3.0( pentru un transfer de date mai rapid), microfon şi bluetooth. Sunetul este îmbunătăţit de difuzoarele stereo cu subwoofer, ce încorporează tehnologia S-Force Front Surround 3D.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • placă video dedicată NVIDIA GeForce GT 740M de 2 GB,
  • USB 3.0,
  • bluetooth,

Contra:

  • displayul este doar HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Bun

Pentru cei ce îşi doresc un laptop business, Sony VAIO SVF1521P6EW.EE9 este o variantă excelentă ce va face faţă oricărei provocări ar fi supus.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.