Laptop Sony VAIO SVF1521L6EW.EE9

Eleganţa, stilul şi rafinamentul vă definesc? Atunci cu siguranță laptopul de astăzi va fi pe placul vostru. Sony VAIO SVF1521L6EW.EE9 este un laptop ce impresionează atât prin aspect, cât și prin performanță. Are un preț de aproximativ 3000 lei (verifică preț actualizat), ceea ce nu pot spune că mă surprinde.

Din punct de vedere al designului impresionează prin faptul că este alb complet, doar display-ul este încadrat de o ramă neagră. Finisajele sunt foarte bine realizate, exact cum ne-a obișnuit producătorul, iar materialele de cea mai bună calitate. Ca şi celelalte modele Sony Vaio, şi acesta vine cu tastatură chiclet iluminată, pentru a vă oferi confortul de care aveţi nevoie în momentele petrecute în faţa laptopului, chiar și atunci când vă aflați într-o încăpere slab luminată. Cum am menţionat şi în articolele anterioare, cei de la Sony îşi testează cu rigurozitate produsele, în special laptopurile, aşa că aveţi toate motivele să achiziţionaţi un astfel de produs cu încredere.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Sony VAIO SVF1521L6EW.EE9

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Laptopul Sony VAIO SVF1521L6EW.EE9 vine echipat cu un procesor performant, şi anume un Intel Core i5 3337U, construit pe tehnologia de 22 nm, ce funcţionează la o frecvenţă de 1,8 GHz. Acesta este ajutat de memoria RAM de 4GB,ce poate fi extinsă fără probleme la 8 GB, în cazul în care considerați că aveți nevoie de mai mult.

Hard disk-ul are o capacitate de stocare satisfăcătoare, de 500 GB, suficientă pentru muzica, filmele şi jocurile preferate. Procesorul este completat de placa video integrată Intel HD Graphics 4000, un model destul de bun, ce vă permite să vă desfășurați activitățile office și multimedia în cele mai bune condiții și ocaional să încercați și câteva jocuri.

Display-ul este de 15.5 inch şi are o rezoluţie de 1366 x 768, ce vă permite să vă bucurați de cele mai bune imagini HD. Pe partea de multimedia şi porturi vine cu destul de multe dotări şi anume: un DVD RW, două difuzoare stereo cu subwoofer, ce asigură un sunet de excepție, un cititor de carduri, o cameră WEB de 0.92 MP, o ieşire HDMI, 2 porturi USB 2.0, 2 porturi USB 3.0 și microfon, etc.

Pentru cei care au nevoie să transfere cu uşurinţă fişierele multimedia din telefonul mobil în laptop, pot sta liniştiţi pentru că acesta dispune şi de o conexiune bluetooth. Autonomia laptopului Sony VAIO SVF1521L6EW.EE9 ajunge undeva la 5 ore, deci nu vă va lăsa când vă e lumea mai dragă.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i5,
  • design,
  • tastatură chiclet,
  • hard disk de 640GB

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să dispună de placă video dedicată

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Sony VAIO SVF1521L6EW.EE9 este un laptop performant, ce se vrea a oferi sprijinul necesar în munca voastră şi totodată a fi un partener excelent pentru distracţie.

User Rating: 5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.