Laptop Sony VAIO SVF1521G6EW.EE9

Când vorbim despre laptopurile Sony Vaio, implicit vorbim despre laptopuri inovative. Notebookurile Sony Vaio sunt atent realizate şi testate în condiţii extreme pentru a vă asigura cea mai bună calitate. Gândindu-mă la cei care probabil visează la un laptop Sony Vaio, dar poate nu îşi permit să achiziţioneze una din variantele cele mai scumpe, m-am hotărât să aleg un model mai accesibil ca şi preţ, un laptop Sony VAIO SVF1521G6EW.EE9, de aproximativ 2500 lei (verifică preț actualizat), un preţ rezonabil pentru ceea ce oferă.

Întâlnim un design extrem de atrăgător, realizat din materiale de înaltă calitate. Finisajele excepţionale vă vor încânta privirea şi vor face ca utilizarea acestui notebook să fie o plăcere. Sony VAIO SVF1521G6EW.EE9 este disponibil în varianta alb perlat, o nuanţă ce sugerează o eleganţă desăvârşită.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Sony VAIO SVF1521G6EW.EE9

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Sony VAIO SVF1521G6EW.EE9 vine echipat cu un procesor Intel Core i3 3217U, Ivy Bridge, cu o frecvenţă de 1,8 GHz şi un cache de 3072 KB. Memoria RAM este de 4 GB DDR3, dar se va putea face uşor un upgrade la 8 GB în cazul în care vi se par insuficienţi cei din dotare.

Hard disk-ul este de 500 GB şi are o viteză de rotaţie de 5400 rpm. Dacă totuşi vi se pare prea puţin, puteţi opta pentru un hard extern, trebuie doar să mai adaugaţi încă 250 lei pentru această achiziţie. Placa video dedicată este un chipset NVIDIA GeForce GT 740M de 1 GB, optimă pentru a rula filme în format HD sau jocurile cu o grafică exceptională.

Dotările laptopului Sony VAIO SVF1521G6EW.EE9 sunt destul de diversificate: DVD RW, cititor de carduri, camera WEB de doar 0.92 MP, HDMI, 2 porturi USB 2.0, 2 porturi USB 3.0 şi bluetooth. Sunetul este întreţinut de 2 difuzoare stereo cu subwoofer, ce încorporează tehnologia S-Force Front Surround 3D.

De asemenea veţi beneficia şi de o autonomie sporită de până la 5 ore de utilizare. Pentru confortul vostru veţi regăsi binecunoscuta tastatură chiclet, însoţită de blocul numeic, ce uşurează activitatea office.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  •  design plăcut,
  •  placa video dedicată NVIDIA GeForce GT 740M,
  • 4 GB DDR3 la care se poate face un upgrade de până la 8 GB,
  • tastatura chiclet,
  • autonomie de până la 5 ore

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Bun

Pentru cei ce îşi doresc un laptop bun, dar care să nu le golească buzunarele, Sony VAIO SVF1521G6EW.EE9 poate fi o variantă excelentă. Despre laptopurile Vaio se ştie că sunt supuse la nenumărate teste pentru ca utilizatorul să fie mulţumit.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.