Laptop Sony VAIO SVE1113M1EW

Cu toţii am visat cel puţin o dată la un laptop Sony Vaio, şi spun asta pentru că atunci când vorbim de aceste laptopuri, facem referire la calitate, fiabilitate şi durabilitate. În momentul de faţă gama celor de la Sony s-a diversificat foarte mult, acelaşi lucru pot spune şi de preţurile acestor laptopuri. Astăzi vă voi prezenta un laptop cu o configuraţie bunicică, un Sony VAIO SVE1113M1EW, ce vine la un preţ de aproximativ 1650 lei (verifică preț actualizat), destul de accesibil pentru un laptop entry level.

Ceea ce îmi place la această marcă este eleganţa produselor sale. Din punct de vedere al designului Sony VAIO SVE1113M1EW se bucură de finisaje foarte bine realizate, evidenţiate de contrastul de nuanţe de negru cu alb. Având în vedere că laptopurile Sony Vaio au lansat tastatura chiclet, vă puteţi imagina că şi acesta dispune de această caracteristică.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Sony VAIO SVE1113M1EW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă designul este ireproşabil, haideţi să vedem totuşi ce ne oferă partea tehnică. Sony VAIO SVE1113M1EW vine cu un procesor AMD Dual-Core E-Series, model E2-2000, ce este tactat la o frecvenţă de 1,75 GHz. Memoria RAM de 4GB DDR3 poate fi extinsă la 8 GB în cazul în care consideraţi că cei din dotare nu vă sunt de ajuns. Hard disk-ul de tip SATA are o capacitate de 500 GB, la un asemenea preţ cred că nici nu aveam cum să cerem mai mult.

Procesorul este completat de grafica video integrată AMD Radeon HD 7340. Display-ul VAIO este un LCD LED Glare, cu o diagonală ceva mai micuţă, de 11,6 inch, ce dispune de o rezoluţie HD de 1366 x 768.

Experienţa vizuală bogată şi intensă este îmbunătăţită de cele două difuzoare stereo, menite să asigure un divertisment deplin, atât din punct de vedere vizual, cât şi auditiv. În ceea ce priveşte conectivitatea, gama este destul de ofertantă: un port HDMI, un port USB 3.0, 2 porturi USB 2.0, VGA, cititor de carduri, o cameră WEB de 1,3MP şi bluetooth. Faptul că are o greutate de doar 1,5Kg şi o autonomie de până la 6 ore îl face să fie ideal pentru călătorii sau pentru sedinţele prelungite.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design impecabil,
  • tastatura chiclet,
  • HDMI,
  • USB 3.0,
  • bluetooth,
  • licenţă Windows 8

Contra:

  • nu are tastatură numerică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Sony VAIO SVE1113M1EW este un laptop low budget, cu specificaţii potrivite pentru o utilizare office sau multimedia. Cu un design modern şi elegant, cu siguranţă se va integra perfect în activităţile voastre de zi cu zi.

User Rating: 4.7 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.