Laptop Sony SVF1521C6EW.EE9

Cu toţii căutăm produse de calitate, dar fiecare avem posibilităţi şi nevoi diferite atunci când achiziţionăm un laptop. Deşi laptopurile Sony Vaio au un preţ destul de mare, pot spune că acest lucru este justificat prin calitatea şi fiabilitatea lor. Nenumăratele teste la care sunt supuse înainte de a fi lansate pe piaţă certifică aceste lucruri, şi totodată sunt confirmate de părerea celor care deţin o astfel de „bijuterie”.

Laptopul Sony SVF1521C6EW.EE9 se bucură de un design elegant, ce impresionează, iar preţul său este de aproximativ 2300 lei (verifică preț actualizat), puţin cam mare, dar având în vedere că vorbim de un VAIO nu ne puteam aştepta la altceva.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Sony SVF1521C6EW.EE9

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Sony SVF1521C6EW.EE9 vine cu un procesor Intel Pentium Dual Core, model 2117U, tactat la o frecvenţă de 1,8GHz, cu un cache de 2048 KB şi o memorie RAM de 4GB DDR3, la care se poate face un upgrade de până la 8 GB. Hard disk-ul are o capacitate nu tocmai mare, de 500 GB pentru fişiere, filme şi muzică.

Sony SVF1521C6EW.EE9 este un laptop ce asigură performanţă pasionaţilor de jocuri, şi asta datorită plăcii video dedicate NVIDIA GeForce GT 740M de 1GB, ce vă va permite să testaţi cele mai noi jocuri apărute pe piaţă fără nici un fel de problemă.

Ecranul este un LCD LED de 15.5 inch şi are o rezoluţie HD de 1366 x 768, ce oferă un contrast puternic şi culori vii. Dotările acestui laptop sunt destul de diversificate, şi anume: un DVD RW, difuzoare stereo cu subwoofer, ce încorporează tehnologia S-Force Front Surround 3D, un cititor de carduri, o cameră WEB de 10,92 MP, 2 porturi USB 2.0, două porturi USB 3.0 şi o ieşire HDMI. Conexiunea bluetooth vă ajută să realizaţi transferul fişierelor multimedia cât se poate de rapid din telefonul mobil în calculator, deci cu siguranţă este o facilitate binevenită în special pentru cei care călătoresc mult.

Pentru un confort ridicat, beneficiaţi şi de tastatură chiclet. Pentru a le permite utilizatorilor o capacitate de creaţie şi conţinut în mişcare, laptopul Sony SVF1521C6EW.EE9 prezintă o tastatură full cu taste numerice şi de direcţie separate. Acest avantaj funcţional asigură utilizarea fără alte elemente periferice, precum o tastatură adiţională.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design,
  • HDMI,
  • USB 3.0
  • bluetooth,
  • tastatură chiclet

Contra:

  • rezoluţia nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Sony SVF1521C6EW.EE9 este un model pentru cei ce își doresc să achiziţioneze un laptop bun, dar la un preţ ceva mai acceptabil. Impresionează atât prin eleganța sa cât și prin partea tehnică.

User Rating: 4.75 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.