Laptop Sony SVF1521A6EW.EE9

Astăzi vom vorbi despre laptopul Sony SVF1521A6EW.EE9 ce vine la un preț de aproximativ 1950 lei (verifică preț actualizat), un preţ decent din punctul meu de vedere.  Este disponibil într-o nuanţă albă, ce subliniază eleganţa la superlativ.

Sony SVF1521A6EW.EE9 este mai mult decât un laptop, este un concept ce se adresează celor ce îşi doresc durabilitate, finisaje bine realizate, calitate şi o configuraţie de top.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Sony SVF1521A6EW.EE9

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Puterea laptopului Sony SVF1521A6EW.EE9 este susţinută de procesorul Intel Pentium Dual Core, realizat cu tehnologia de 22nm. Procesorul este tactat la o frecvenţă de 1,8 GHz şi dispune de un cache de 2048 KB. Memoria RAM de 4 GB DDR3 este suficientă pentru o utilizare uzuală, dar poate fi upgradată cu uşurinţă la 8 GB în cazul în care vă este necesar.

Hard disk-ul SATA are o capacitate de doar 500 GB, dar dacă totuşi vi se pare insuficientă, puteţi opta pentru un HDD extern, ce poate fi achiziţionat la un preţ rezonabil. Placa video integrată este un chipset Intel HD Graphics, ce îl recomandă pentru o utilizare office şi multimedia, și mai puțin pentru jocuri.

Display-ul este un LCD LED cu o diagonală de 15,5 inch şi are o rezoluţie, ce vă permite să urmăriți filmele în format HD. Pe partea de porturi găsim o gamă destul de variată, precum: 2 porturi USB 2.0, HDMI, două porturi USB 3.0 şi bluetooth. Pentru cei ce îşi doresc şi confort sporit în momentul în care își aleg laptopul, un Sony Vaio este una din cele mai bune opţiuni. Tastatura chiclet destul de silenţioasă vă asigură o tastare plăcută şi totodată evită inesteticul praf să se adune între taste.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • preţ acceptabil,
  • HDMI,
  • USB 3.0,
  • bluetooth,
  • tastatură chiclet

Contra:

  • rezoluţia nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Calitate, design, durabilitate şi confort sunt caracteristicile definitorii pentru laptopul Sony SVF1521A6EW.EE9, prin urmare îl recomand tuturor celor ce îşi doresc să facă o astfel de achiziţie.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.