Sharp LC 55CUF8472ES – tehnologie inovatoare și design premiat!

Televizoarele japoneze au fost mereu apreciate iar creatorii lor – în cazul de față cei de la Sharp – nu s-au demoralizat de concurența acerbă din partea celorlalți giganți ai tehnologiei ci, de la an la an și-au îmbunătățit modelele oferindu-ne, în același ”pachet”, imagini 4K, funcții Smart și design deosebit. Unul dintre vârfurile de gamă ale lui producătorului nipon este și Sharp LC 55CUF8472ES. Cât privește prețul acesta este similar cu al altor modele 4K. În această perioadă, la Emag îl găsești la un preț de aproximativ 3.499 lei(verifică preț actualizat), un preț bun având în vedere diagonala dată, dar și specificațiile sale.

Modelul Sharp se integrează de minune în decorul unui living modern și generos, în primul rând datorită diagonalei de 139 cm dar și grație designului deosebit. Televizorul nu se laudă doar cu imagini și funcții excepționale ci și cu un design pe măsura performanțelor deținute!

Pentru cine nu știe, Red Dot Design Awards reprezintă un prestigios concurs recunoscut la nivel internațional și foarte apreciat în cercurile de specialitate, fiind considerat o bilă albă (care, de fapt, în cazul de față e cât se poate de…roșie) sau o confirmare a calității pentru un design de excepție. Așa este design-ul modelului LC 55CUF8472ES: excepțional și premiat cu ”bulina roșie”. Finisajele sunt calitative, carcasa argintie și luminoasă, suportul (în cazul în care nu-l vrei pe perete, ci pe-o masă/comodă TV) este și el elegant, alcătuit din patru piciorușe argintii (câte două pe fiecare parte) ceea ce îi oferă o stabilitate crescută.

Dimensiuni și greutate:

 • fără stand: 5 x 726.3 x 68.6 mm;
 • cu stand (compatibil VESA 600 x300): 1237.5 x 768.2 x 229.5 mm;
 • greutate: 14,7 kg;
 • grosime: 7 cm.

Poze cu Sharp LC 55CUF8472ES

cSharp LC 55CUF8472ES

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Imagini mari, clare, cu detalii evidențiate însoțite de un sunet excelent.

Îți reamintim că acest Smart TV de tip LED are o diagonală generoasă, de 139 de cm, ceea ce-l transformă într-un TV perfect pentru încăperile mari, o rezoluție 4K – 3840 x 2160 pixeli, aspect imagine 16:9, contrast dinamic 1000000:1 (alb strălucitor vs. negru intens), luminozitate de 350 cd/mp. Imaginile afișate de televizor sunt foarte clare, uimitor de reale, în culori vii și naturale. Unghiul de vizibilitate este și el destul de bun.

Smart TV cu tehnologie ACE PRO Motor/FHD

Potrivit specificațiilor celor de la Sharp, această tehnologie optimizează imaginea și îmbunătățește semnalele video pentru o reproducere fidelă a culorilor, precum și pentru o claritate îmbunătățită și un zgomot de imagine redus. Ceea ce rezultă e o imagine clară și naturală, adică exact ce ne dorim de la un un TV modern!

Știai că…

…toate televizoarele Sharp de peste 32 inch sunt dotate cu sisteme de sunet proiectate special și integrate prin sistemul Harman/Kardon pentru o adevărată experiență cinematografică?

Sunetul modelului LC 55CUF8472ES este asigurat de sistemul audio Stereo performant Harman/Kardon, care beneficiază de două difuzoare de 10W, un subwoofer de 15W, Equalizer, Dolby Digital, Dolby Digital +, DTS 2.0, DTS Studio Sound. Caracteristicile superioare ne pun la dispoziție sunete clare, lipsite de distorsiuni, ”ca la cinema”!

Alte dotări importante:

 • tunerul digital integrat DVB-T/T2/C/S/S2 prin care se pot recepționa canalele TV în format digital sau HD;
 • playerul multimedia integrat – deschide fișierele audio/foto/video de pe stickul USB sau HDD-ul extern;
 • conectare la internet fără cabluri prin Wi-Fi integrat, conexiuni LAN, Slot CI+, Audio out.
 • 3 porturi USB 2.0;
 • 3 porturi HDMI;
 • intrări pentru alte componente.

Păreri pro şi contra

Pro:

 • design rafinat
 • Smart TV
 • 4K
 • diagonală generoasă

Contra:

 • sonorizarea este de doar 20W

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Imagine - 9.4
Conectivitate - 9.6

9.4

O alegere Smart

Dacă îți dorești un Smart TV 4K cu design elegant, performanțe notabile, aplicații preinstalate (Facebook, Twitter, Netflix) și posibilitatea de a instala mult mai multe, la un preț cât de cât acceptabil, pe care să-l amplasezi într-o cameră spațioasă, atunci Sharp LC 55CUF8472ES poate fi o alegere potrivită.

Vezi în magazin
User Rating: 2.64 ( 33 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.