9 idei de cadouri de Secret Santa, pentru bărbați! Buget maxim 100 lei!

Încă puțin și se termină și anul acesta. Parcă a trecut mai repede ca oricând. Deja febra cumpărăturilor ne-a cuprins ușor, ușor pe toți. Acasă, ne facem liste de cadouri, să nu uităm pe nimeni, la birou se organizează Secret Santa sau mai nou și între prieteni și pe lângă treaba asta să ne mai ocupăm și de treburile de zi cu zi.

Ei bine pentru Secret Santa de regulă se stabilește un buget în care trebuie să ne încadrăm. Și pentru că uneori poate fi o bătaie de cap să cauți cadoul pentru un coleg despre care poate nu ști mare lucru, iată o listă cu 9 idei faine care să se încadreze într-un buget maxim de 100 lei:

1. Tirbușon Electric pentru Vin. Dacă trebuie să iei cadou unui coleg, un tirbușon electric ar putea fi o alegere cu care nu dai greș. Este reîncărcabil, are port USB-C. Funcționează și cu acumulatori, iar prețul lui este de 99 lei.

Vezi în magazin

2. Baterie externă portabilă Romoss Sense 6+. O idee bună și foarte utilă. Bateria are 20.000 mAh, 18 W, Quick Charge 3.0, are două porturi USB și conectivitate USB-C. Prețul ei este de 99 lei.


Vezi în magazin

3. Căsti wireless audio, GO4FIT, model GF9-47. Au un design foarte atractiv. Au carcasă magnetică, control prin touch, Bluetooth 5.0, afișaj LED și o autonomie de  până la 20h. Prețul lor este de 79 lei. 

Vezi în magazin

4. Încărcător Wireless LUMAUDiO Limitless. În prezent, tot mai multe telefoane vin cu wireless charging. Un încărcător wireless este binevenit, mai ales atunci când suntem la birou. Are un preț de 49 lei.

Vezi în magazin

5. Card de memorie SanDisk Ultra microSDXC. Acesta este un cadou super util după părerea mea. Dacă mai este și pasionat de fotografie, atunci sigur va aprecia extrem de mult acest cadou. Este un card de 256 GB, ce are un preț de 92 lei. 

Vezi în magazin

6. Stick Memorie SIKS 2 în 1, de 128 GB, cu USB 3.0 și USB Type-C. Este waterproof. Prețul lui este de 99 lei.

Vezi în magazin

7. Joc Piatnik Activity Family Classic. Jocurile de societate sunt ideale pentru a reuni prietenii sau familia. Activity este unul din cele mai populare jocuri de societate. Prețul lui este de 92 lei.

Vezi în magazin

8. Set agenda/stilou retro, TopGearWorld, B6.  O agendă vintage pentru un om organizat este un cadou foarte potrivit. Prețul ei este de 63 lei.

Vezi în magazin

9. Atomic Habits – James Clear. O carte foarte bună despre schimbările mici care pot face diferența și ne pot ajuta să fim mai buni în tot ceea ce facem. Prețul cărții este de 43 lei. 

Vezi în magazin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.