Netflix renunță la cel mai ieftin abonament!

Din seria măsurilor adoptate de Netflix în ultimul an, iată că avem noi vești. Netflix a început să retragă cel mai ieftin abonament fără reclame(abonamentul Minim) din țări precum Canada și Marea Britanie, următoarea vizată fiind SUA. În primă fază se testează reacția utilizatorilor din aceste țări. Practic aceștia sunt forțați să aleagă variante de abonament mai scumpe, iar ulterior probabil va urma extinderea măsurilor și în Europa.

Pentru cele două țări în care Netflix impune aceste măsuri mai sunt doar două opțiuni de abonament: cel sponsorizat prin reclame, care mai degrabă enervează și încurajează utilizatorul să aleagă varianta de abonament mai scumpă, doar, doar să scape de reclame și să se poată bucura de conținutul dorit în voie.

Deocamdată în România putem să ne mai bucurăm de abonamentul Minim, de 4,99 euro, însă rămâne de văzut pentru cât timp. Cert este că Netflix testează soluții pentru a-și mări încasările. Ba chiar se zvonește că ar putea lansa și un abonament gratuit, care ar putea fi sponsorizat integral de anunțuri publicitare. Eu cred că ar fi un succes în România. Cred că sunt destul de mulți cei care ar prefera să aibă abonament gratuit la Netflix cu compromisul de a primi și reclame pentru acest serviciu sau mă înșel?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.