Dreame – un nou brand de tehnologie în magazinele din România!

De astăzi un nou brand pe bază de tehnologie, Dreame Technology, a intrat pe piața din România.

Despre acest brand am mai discutat eu aici, în urmă cu câțiva ani, când am testat unul din roboții de aspirare de la Dreame și am fost impresionată de eficiența lui.

Dreame este o companie globală de tehnologie, fondată în 2017, care oferă produse premium de larg consum, axată pe dezvoltarea de dispozitive inteligente pentru locuințe. Compania are patru linii majore de produse: aspiratoare și mopuri robot, aspiratoare verticale fără fir, aspiratoare umede și uscate, dar și uscătoare de păr de mare viteză. Produsele inteligente Dreame sunt utilizate în peste 21 de milioane de locuințe din întreaga lume, în peste 120 de țări și regiuni, iar rețeaua de distribuție este compusă din peste 4.000 de magazine fizice și peste 7.5 milioane de membri.
„Smart living, smart cleaning – casă sănătoasă, viață sănătoasă – soluții eficiente pentru curățenia locuinței” sunt conceptele care stau la baza dezvoltării tuturor produselor inteligente din portofoliul Dreame.

După succesul avut în 25 țări europene, iată că brandul ajunge și în România, listând de astăzi 7 produse de top în oferta eMAG, distribuite de partenerul oficial Black Tech.

Preț și disponibilitate pentru produsele Dreame, listate în oferta eMAG:

Aspiratoare Robot

Aspiratoare verticale fără fir

Aspiratoare uscate și umede

Uscătoare de păr

La achiziția oricărui produs menționat mai sus, utilizatorii beneficiază de un discount de 10% din preț, prin aplicarea codului “home”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.