Breaking News
Acasă » Electrocasnice » Cuptoare încorporabile » Samsung NV70F3784LB – cuptorul multifuncțional atractiv

Samsung NV70F3784LB – cuptorul multifuncțional atractiv

Dacă ești în căutarea unui cuptor încorporabil care să beneficieze de tehnologii de ultimă oră, Samsung NV70F3784LB este un model care îți va atrage atenția. Cuptorul electric poate fi găsit în magazine la prețul de 2499 lei (verifică preț actualizat), iar ratele pentru acesta încep din jurul sumei de 80 de lei. Prețul ceva mai mare este datorat tehnologiilor performante integrate. Punctele forte ale modelului sunt sistemul pentru gătirea automată și cel pentru gătirea concomitentă a mai multor tipuri de mâncare, designul modern și consumul foarte redus de energie. Punctul ceva mai slab este reprezentat de prezența unui număr destul de redus de funcții de coacere. Per ansamblu însă modelul este unul foarte atractiv și de un real ajutor în bucătărie.

Cuptorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Pentru început, designul acestuia este foarte modern și are un aspect minimalist. Partea frontală este alcătuită din sticlă rezistentă și este disponibilă pe negru. Suprafața este plată, iar liniile sunt fine. Aspectul este unul elegant. Ușa beneficiază de un sistem flexibil de deschidere. Pentru rezistența împotriva zgârieturilor și o curățare ușoară, interiorul este alcătuit din email ceramic. Panoul de control este unul animat. Afișajul LCD cu albastru are un aspect foarte plăcut. În jurul ecranului se află butoanele cu control touch, prevăzute cu pictograme, care fac setarea intuitivă. Cuptorul are dimensiunile de 59.5 x 59.5 x 57.2 cm.

Poze cu cuptorul încorporabil

Samsung NV70F3784LB

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul are o capacitate de 65 de litri, fiind unul mediu. Vei putea găti cu ușurință preparate pentru mai multe zile, dar și pentru sărbători.

O funcție, care va atrage foarte mult novicii în ale bucătăriei sau persoanele cu puțin timp la dispoziție pentru gătit, este cea de gătire automată. Astfel, este de ajuns să selectezi un meniu și să rotești cadranul funcțional, iar aparatul va pregăti mâncarea fără să mai fie nevoie să intervi. Nici nu este necesar să știi timpul de preparare, cuptorul setează totul.

Funcțiile de gătit sunt destul de puține comparativ cu alte modele din aceeași categorie, dar acest lucru este compensat prin tehnologiile avansate. Astfel, cuptorul este dotat cu un ventilator dublu, care îndeplinește atât funcția de distribuire uniformă a curenților de aer cald, cât și cele de răcire a ușii, panoului de control și evitarea încălzirii mobilierului.

Este de apreciat sistemul Twin Convection prin care interiorul este împărțit în două zone care funcționează independent. Vei putea astfel să gătești meniuri complet diferite în același timp. Chiar și temperaturile și timpii de coacere pot fi diferiți.

Modelul vine însoțit de două tăvi pentru copt și grătare. Sistemul de curățare este automat și de tip catalitic. Interiorul este iluminat, oferind o vizibilitate bună.

Există o funcție specială de blocare a accesului copiilor, astfel încât aceștia să nu poată interveni asupra panoului de control. De asemenea, vei putea programa aparatul să înceapă un program de coacere atunci când îți dorești, la o oră ulterioară.

Un punct forte important este consumul electric foarte redus. Astfel, modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++. Aparatul este certificat Energy Master, toate cele trei incinte, respectiv nivelul unic, cel inferior și cel superior fiind certificate cu o clasă energetică superioară.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit,
  • opțiunea Twin Convection,
  • LED,
  • curățare catalitică

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.7
Performanțe - 9.4
Ușruință în utilizare - 9.3

9.5

O alegere perfectă

Samsung NV70F3784LB este un cuptor încorporabil cu un design avangardist, ce te ajută să optimizezi timpul petrecut în bucătărie, cu prepararea alimentelor.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.