Ultrabook Samsung NP540U3C-A01RO

Călătoriţi des şi jobul vostru este foarte solicitant? Cu siguranţă ultrabook-ul este soluţia perfectă la o mare parte din problemele cu care vă confruntaţi. Uşor şi subţire, dar în acelaşi timp fiabil, se va încadra perfect în stilul vostru de viaţă. Astăzi voi aduce în atenţia voastră ultrabook-ul Samsung NP540U3C-A01RO, cu un design absolut de excepţie, subţire, uşor(are doar 1,69 Kg.) şi rezistent. Supus celor mai stricte teste, Samsung NP540U3C-A01RO le trece fără nici un fel de problemă.

Deşi are dimensiuni destul de mici, este destul de bine construit, astfel că nu vă vor mai preocupa loviturile sau şocurile puternice. Preţul unei astfel de “jucării” se ridică la suma de aproximativ 3800 lei (verifică preț actualizat), dar având în vedere că vorbim de un ultrabook de top, este normal lucrul acesta.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu ultrabookul Samsung NP540U3C-A01RO

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La interior găsim un procesor Intel Core i5, 3317U de 1,7Ghz, şi cu o memorie RAM de 4 GB DDR 3, la care se poate face cu uşurinţă un upgrade până la  8 GB. Pentru partea de stocare a datelor există un hard disk de 500 GB, dar în cazul în care consideraţi că este prea puţin, puteţi opta pentru un HDD extern. Placa video aleasă pentru acest mic gigant este una integrată, un Intel HD Graphics 4000.

Conectivitatea este acoperită de: 2 porturi USB 3.0, un port USB 2.0, VGA, HDMIşi bluetooth. Displayul Super Bright Touch Screen, este un LCD LED de 13,3 inch, cu o rezoluţie HD de 1366 x 768. Mulţumită ecranului actil, veţi putea accesa fişierele mult mai rapid, le veţi mări şi micşora după bunul plac, în felul acesta veţi fi mult mai productivi într-un timp cât mai scurt.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i5,
  • design extrem de atrăgător,
  • Touch Screen,
  • USB 3.0
  • vine cu licenţă pentru Windows 8

Contra:

  • nu are placă video dedicată,

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Excelent

Călătoriţi mult şi aveţi nevoie de un laptop bun care să vă asigure asistenţa necesară, indferent de locul în care vă aflaţi? Vă recomand ultrabook-ul Samsung NP540U3C-A01RO, ce va face faţă oricărei provocări îl veţi supune.

User Rating: 4.75 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.