Laptop Samsung NP300E5C-S02RO

Laptop-ul Samsung NP300E5C-S02RO face parte din Samsung Seria 3, care se dovedeşte a fi una de o eleganţă aparte, ce oferă un design atrăgător. Calitatea şi inovaţia sunt termeni definitorii în ceea ce priveşte brandul Samsung. Pentru că ne aflăm în continuă mişcare, riscăm să degradăm design-ul laptop-ului cu uşurinţă, chiar şi după o perioadă relativ mică de utilizare. Ei bine laptop-ul Samsung NP300E5C-S02RO vine cu o carcasă destul de robustă (Duracase Samsung), cu finisaje antiamprenă, ce are o suprafaţă specială, rezistentă la zgărieturi, ce va face ca laptop-ul vostru să arate ca nou mai mult timp. Preţul gadgetului este de aproximativ 2600 lei (verifică preț actualizat), destul de accesibil pentru cei ce caută fiabilitate şi durabilitate.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Samsung NP300E5C-S02RO

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung echipează modelul NP300E5C-S02RO cu un procesor Intel Core i3, 3110M, Ivy Bridge, tactat la o frecvenţă de 2,4Ghz, ce dispune de un cache de 3072KB şi o placă video dedicată NVIDIA GeForce GT 620M de 1 GB, ceea ce mă determină să recomand acest laptop gamerilor şi de ce nu studenţilor. Memoria RAM este de 4 GB DDR 3, dar poate suporta un upgrade de până 8GB fără probleme, iar hard disk-ul are o capacitate de 500GB. Display-ul este un LCD LED cu rezoluţie HD şi cu o diagonală de 15,6inch, ce redă imaginile cu o claritate de cristal, în culori mult mai vii. Faptul că display-ul este antireflexiv face ca efectul de oglindă să fie mult diminuat, în felul acesta veţi putea utilize laptop-ul pentru mai mult timp la exterior.

Pe partea de conectivitate, producătorul coreean încorporează în acest laptop 3 porturi USB 2.0, HDMI, VGA, bluetooth,o cameră WEB de 1,3MP, cititor de carduri 3 în 1 si două difuzoare de 3 W, ce utilizează tehnologia Sound Alive.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • preţ acceptabil,
  • procesor Intel Core i3,
  • placă video NVIDIA GeForce GT 620M,
  • HDMI,
  • bluetooth

Contra:

  • nu are niciun port usb 3.0

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Căutaţi un laptop fiabil, dar în acelaşi timp rezistent la şocuri? Ei bine o variantă demnă de luat în considerare ar putea fi acest Samsung NP300E5C-S02RO, ce îmbină foarte bine calităţile pe care le căutaţi la un laptop.

User Rating: 0.6 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.