Samsung Maldives AR09NXFPEWQNEU – silențios și eficient

Dat fiind faptul că vara are forțe depline și că promite să stea destul de mult timp pe meleagurile noastre, m-am gândit să găsesc cel mai bun aparat de aer condiționat. Misiunea nu este una ușoară, în condițiile în care există zeci de producători și extrem de multe specificații. Totuși, dacă măsori corect dimensiunile încăperii pe care vrei să o răcești, dacă ai un buget deja stabilit și ai o oarecare idee despre ce altceva ai vrea să facă aparatul, în afară de răcire, achiziția poate să devină facilă.

Pentru început am ales să mă orientez spre branduri foarte mari, chiar dacă solicită un buget destul de piperat. Aparatul Maldives AR09NXFPEWQNEU de la Samsung este unul dintre produsele acestor branduri mari și deși pare foarte simplu la prima vedere, este extrem de bine dotat. Poate fi găsit în oferta magazinului online eMAG, la prețul de aproximativ 2299 lei (verifică preț actualizat).

Nu este un element foarte important din punct de vedere al funcționalității, însă dacă îți dorești o casă futuristă, trebuie să ții cont de el. Aparatul celor de la Samsung are avantajul că este foarte simplu, ceea ce îl face să se integreze oriunde, fără prea mari probleme. Este ideal atât pentru casele moderne, cât și pentru cele clasice. Dimensiunile sunt și ele atractive, mai ales dacă vorbim despre unitatea internă, care are doar 8 kg și 820 x 215 x 285 mm.

Poze cu Samsung Maldives AR09NXFPEWQNEU:

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ne-am obișnuit ca brandul sud Coreean să exceleze în ceea ce privește dotările tehnice, motiv pentru care eu am avut așteptări destul de mari atunci când am început să analizez acest aparat. Din fericire, așteptările mi-au fost răsplătite cu câteva dotări foarte interesante, care conturează un aparat inteligent și economic. Printre lucrurile cu care Maldives AR09NXFPEWQNEU se numără:

  • Faptul că asigură o răcire foarte rapidă, ajungând la temperatura dorită în aproximativ 30 de minute. Responsabil de răcirea rapidă este inverter-ul 8-Pole.
  • Faptul că dispune de o mulțime de filtre și de soluții care curăță aerul. Atunci când funcționează, aparatul de aer condiționat construit de Samsung poate să elimine până la 99% dintre viruși, bacterii și alergeni, asigurând în felul acesta un mediu 100% sănătos, atât pentru adulți, cât și pentru copii.
  • Are mai multe funcții interesante. Mie mi-au atras atenția funcții precum cea de control automat al temperaturii. AC-ul este capabil să își seteze automat modul de funcționare în așa fel încât să asigure o temperatură constantă.

Sunt destul de atractive și celelalte dotări tehnice, cum ar fi capacitatea de răcire și cea de încălzire. Un astfel de aparat este destinat încăperilor de până la 25 de metri pătrați și are o capacitate de 9000 BTU pentru răcire și 11000 BTU pentru încălzire. Este, așadar, o soluție de putere medie, ideală pentru aproape orice încăpere.

Foarte important este și faptul că are un consum redus de energie, ceea ce îl încadrează în clasa de eficiență energetică A++ la răcire și A la încălzire.

Mie mi-a atras foarte tare atenția zgomotul pe care îl produce, care este chiar mic în comparație cu zgomotul produs de alte aparate. Nivelul de zgomot al unității interne este de 38 de decibeli atunci când funcționează la capacitate maximă sau de 21 de decibeli când solicitările sunt ceva mai mici. Ce înseamnă asta? Că nu îi vei simți prezența atunci când este pus în funcțiune.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • eficiență energetică A++
  • silențios
  • se curăță ușor

Contra:

  • nu vine cu kitul de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9
Eficiență răcire/încălzire - 8.9
Nivel de zgomot - 9

9

O alegere inspirată

Concluzionând, acest aparat de aer condiționat este o soluție modernă și eficientă, definită de simplitate, calitate a construcției și consum redus de energie. Faptul că este construit de Samsung, brand demn de încredere, este un adevărat bonus. 

Vezi în magazin
User Rating: 3.53 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat