Samsung LT32E310EW – e timpul să-ți schimbi televizorul

Pentru cei care s-au săturat de bătrânul și vechiul televizor cu tub catodic și plănuiesc să și-l schimbe cu unul nou, elegant și modern, modelul Samsung LT32E310EW este recomandarea ideală. Cu o diagonală de 81 cm, dispozitivul poate juca rolul atât de televizor personal, cât și de monitor pentru calculator sau laptop. Dacă sunteți la prima achiziție a unui televizor LED, acest model reprezintă o soluție ideală dat fiind funcțiile și tehnologiile pe care le are, iar prețul de 1299 lei(verifică preț actualizat) este unul foarte avantajos și modic, existând posibilitatea de a plăti în rate.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Aspectul modelului este unul negru și compact, având un unghi de vizualizare de 178 grade, atât pe verticală, cât și pe orizontală, ceea ce garantează o experiență de vizualizare comodă și optimă din orice poziție ați privi. Cu acest televizor nu trebuie să vă faceți griji că veți vedea imaginea întunecată deoarece poate fi privit din orice unghi fără probleme și la o calitate perfectă a imaginii.

Poze cu televizorul

Samsung LT32E310EW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Nu este foarte greu, are doar 5.42 kg, iar dimensiunile sale îl fac potrivit pentru orice loc din încăperea voastră, acestea fiind de 721.4 x 424.8 x 52.7 mm fără standul suport, iar cu stand dimensiunile sale sunt de 721.4 x 467 x 154.7 mm.

Face parte din gama pe 2015 a brandului Samsung, iar claritatea imaginii este dată de rezoluția  ecranului de 1366 x 768 pixeli și o luminozitate de 300 cd/mp, cu un timp de răspuns de 5 ms și un aspect al imaginii de 16:9.

Dispune de un player multimedia integrat care îi oferă utilizatorului acces la muzică sau filme, iar tunerul digital DVB-T/C asigură o recepție-transmisie de excepție, fără întreruperi sau imagini distorsionate.

Televizorul are o funcţie specială Sport care permite utilizatorilor și pasionaților de sport să urmarească emisiunile sportive preferate la o calitate superioară și un sunet deosebit. Iar pentru microbiștii pasionați care vor să urmărească mai multe meciuri în același timp, ecranul televizorului poate fi împărțit în 9 secțiuni și, totodată, vă dă posibilitatea să măriți imaginea sportivilor preferați sau imaginile cu cele mai controversate faze ale meciului, aducând atmosfera electrizantă a stadionului direct în camera voastră.

Funcția ConnectShare vă permite să vă bucurați de filme, imagini sau muzică direct pe ecranul televizorului, fără a fi nevoie să porniți calculatorul sau laptopul, doar să conectați dispozitivele de memorie la portul USB al televizorului și gata. Acest model de televizor dispune de două porturi HDMI, cu care vă veți putea conecta la diverse dispozitive cum ar fi console de jocuri, playere Blu-ray sau dispozitive AV.

O altă funcție inedită este PIP+ care vă oferă posibilitatea de a face mai multe lucruri în același timp și să vizionați videoclipuri cu Picture-in-Picture Plus. A doua imagine poate fi redimensionată astfel încât să acopere până la un sfert din ecranului televizorului și poate fi poziționat oriunde preferaţi. Are și funcție de Teletext și două ieșiri pentru sunet (RMS) de 10 W, care oferă un sunet de calitate.

La capitolul conectivitate, televizorul dispune de o serie de conectori clasici, cum ar fi o mufă minijack pentru căști, un port de intrare SCART (RGB), un port de intrare component, un port pentru video composite, un port USB 2.0, un port de intrare PC (D-Sub 15 pini) și un port pentru ieșire audio digitală (optică).

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Funcţii noi precum modul Sport
  • Preţ accesibil
  • Prezenţa funcţiei PIP+

Contra:

  • Nu are funcții Smart

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Display - 8.5
Conectivitate - 8.5

8.6

O alegere accesibilă

Samsung LT32E310EW este un televizor din gama pe 2015, ce se potrivește utilizatorilor mai puțin interesați de funcțiile Smart.

Vezi detalii
User Rating: 2.53 ( 8 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.