Samsung LT24E310EW – un TV bun pentru bucătărie

Televizorul a ajuns să ne însoțească nu doar în fiecare cameră, ci chiar și în bucătărie. Fie că îl butonăm, suntem interesați de o anumită emisiune sau pur și simplu îl lăsăm să ruleze fără să-i dăm atenție, am ajuns să ni-l dorim ca și companion chiar și în această încăpere. Și pentru bucătărie nu ai nevoie de o diagonală impresionantă sau de nu știu ce specificații, ci mai degrabă ai nevoie de un TV care care să îndeplinească cu brio principalele caracteristici și să aibă un preț accesibil. Samsung LT24E310EW ar putea fi unul dintre modelele potrivite acestor nevoi. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 599 lei(verifică preț actualizat), un preț competitiv, ținând cont că discutăm despre unul dintre cele mai apreciate branduri de pe piață.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Cel și evoMAG.

Din punct de vedere al design-ului, televizorul este un model plăcut, nu excelează în mod deosebit la acest capitol, însă nici nu mă așteptam la asta având în vedere prețul său. Are o ramă Slim din plastic, panoul este destul de îngust și se sprijină pe un suport dreptunghiular, tot din plastic, ce îi conferă stabilitatea necesară. Nu mă dau deloc în vânt după suport, mă duce cu gândul la generațiile mai vechi de televizoare, așa că eu una aș renunța la el în favoarea unui suport TV de perete. Dimensiunile televizorului sunt de 561,1 x 376,1 x 123,3 mm și cântărește numai 3,96 kg, ceea ce înseamnă că îl vei putea muta cu ușurință dintr-un colț în altul. Consumul de energie este destul de mic, doar 35W, așa că nu vei simți o diferență prea mare la factura de energie.

Poze cu Samsung LT24E310EW

Samsung LT24E310EW

Verifică în magazin

Specificații tehnice

Modelul de astăzi este un Non Smart TV, însă acest aspect poate fi soluționat cu ușurință în cazul în care totuși consideri că ar fi necesar, printr-un chromecast. Televizorul face parte din gama lansată de producător în 2016, așa că vine echipat cu cele mai noi tehnologii.

Are o diagonală de 59 cm, numai bună pentru bucătăriile mici. Vine cu rezoluție HD, de 1366 x 768 pixeli și redă imagini destul de calitative. Mi-ar fi plăcut să fie Full HD, însă la prețul acesta nu cred că putem avea foarte multe pretenții. Totuși dacă ții ca televizorul să vină cu o diagonală mai mare și să fie și Full HD, atunci Samsung ne propune modelul Samsung  LT32E310EW.

Sonorizarea este suficient de puternică, avem două ieșiri a câte 5 W fiecare. Televizorul este dotat cu tehnologia Dolby Digital Plus și redă un sunet fidel, cu un bas echilibrat, însă spre volumul maxim se pierde ușor din claritate.

Pe spate se regăsește toată partea de conectică. Iată cu ce vine echipat televizorul coreenilor: 2 porturi HDMI, minijack-ul pentru căști, un port USB 2.0, o intrare video composite, o ieșire audio digitală, Slot Ci pentru cardul ce decriptează canalele digitale, conexiunea RF In și o intrare component.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț bun,
  • design plăcut
  • HDMI

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-review.ro

Design - 8.5
Imagine - 8.6
Conectivitate - 8.7

8.6

O alegere inspirată

Samsung LT24E310EW este un televizor cu o diagonală potrivită pentru bucătărie sau pentru un dormitor micuț, ce vine la un preț extrem de atractiv.

Vezi în magazin
User Rating: 3.6 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.