Samsung Galaxy Tab S3 vine cu difuzoare AKG

samsung-galaxy-tab-s3

Mult așteptatul Galaxy S8 este marea absență de anul acesta de la MWC Barcelona, urmând a se lansa la finalul lunii martie, într-un eveniment organizat la New York. După eșecul cu Galaxy Note 7, coreeni au preferat să renunțe la tradiția de a lansa flagshipul în cadrul târgului de tehnologie și să se asigure că noul device îndeplinește toate condițiile de siguranță.

De data aceasta Samsung și-a concentrat atenția pe lansarea altor device-uri la Barcelona. Pe lângă Galaxy Book și Gear VR, coreeni au prezentat și noua generație de tablete Galaxy Tab S3.

Galaxy Tab S3

În contextul în care interesul pentru tablete este în scădere, Samsung continuă seria device-urilor Galaxy Tab, lansâng o nouă generație de tablete premium cu Android. Este vorba despre Galaxy Tab S3, o tabletă de 9,7 inch cu un design rafinat: colțuri rotunjite și carcasă metalică acoperită de sticlă, ce reține foarte ușor amprentele. Are un ecran Super Amoled, cu o rezoluție de 2048 x 1536 pixeli, iar la interior este animată de un procesor Snapdragon 820(din generația de anul trecut), cu 4 GB de RAM și 32 GB capacitate de stocare(cu posibilitatea unui upgrade printr-un card microSD de până la 256 GB). Are o autonomie de 12 ore de funcționare și vine cu un acumulator de 6000 mAh, cu încărcare rapidă.

Tableta rulează sistemul de operare Android 7.0 Nougat. Deși în general pe tablete nu găsim cele mai bune camere foto, Tab 3 include o cameră principală de 13 MP cu autofocus și LED flash, capabilă să filmeze 4K la 30 fps. Camera frontală este de 5 MP.

Pe lângă design-ul elegant, tableta impresionează și prin sonorizare. Include 4 difuzoare AKG (o companie ce aparține de Harman) și se pare că și Galaxy S8 va include acest tip de sonorizare.

Galaxy Tab S3 este o tabletă ce pune accentul pe productivitate și va avea un preț destul de ridicat, aproximativ 700 $.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.