Samsung Galaxy Book – o tabletă convertibilă, cu configurația unui PC

La evenimentul Samsung dinaintea Mobile World Congress 2017, pe lângă Galaxy Tab S3, a fost lansată și tableta Galaxy Book, cu Windows 10. Device-ul vine în două versiuni: de 10,6 inch cu ecran TFT LCD și de 12 inch, cu ecran Super AMOLED.

Galaxy Book de 10,6 inch cu rezoluție Full HD, este antrenat la interior de un procesor Intel Core m3, cu 4 GB de memorie RAM și 64 GB capacitate de stocare de tip eMMC, cu posibilitatea unui upgrade printr-un card microSD de până la 256 GB. Camera foto este de 5 MP, iar autonomia promite până la 10 ore de lucru.

În timp ce prima variantă ar fi mai potrivită pentru călătorii, cea de-a doua(de 12 inch), intră pe teritoriul Surface Book, fiind un device portabil, cu specificații de top. Sub capotă este animată de un procesor Intel Core-i5, Kaby Lake, tactat la 3,1 GHz, cu 4 GB de memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Mai există și varianta cu 8 GB de RAM și 256 GB capacitate de stocare, ce poate fi suplimentată printr-un card MicroSD de până la 256 GB. Camera foto principală este de 13 MP, iar cea secundară este de 5 MP. Bateria duce până la 10,5 ore de lucru.

Ambele device-uri vin la pachet cu un S-Pen(ce poate fi folosit pentru a desena cu o acuratețe destul de mare pe ecran), dar și cu husa ce include tastatură.

Deocamdată nu au fost menționate prețurile device-urilor și nici data la care vor intra pe piață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.