Samsung BQ2Q7G/BOL – cuptorul de calitate premium

Samsung BQ2Q7G/BOL este un cuptor încorporabil care impresionează încă de la prima vedere. Acesta va deveni ajutorul tău principal în bucătărie, asigurându-se că preparatele tale vor fi mereu gata într-un timp scurt și gătite uniform. Cuptorul electric Samsung poate fi găsit în magazine la prețul de 2599 lei (verifică preț actualizat), iar ratele pentru acesta încep din jurul sumei de 90 de lei. Prețul este unul destul de mare, dar își merită investiția.

Aparatul este unul dintre cele mai performante, ducând avantajele gătirii la încorporabile la un alt nivel. Modelul se remarcă în primul rând prin funcția de gătire automată. Din doar două mișcări vei putea să setezi coacerea unui meniu, fără a fi necesar să știi o rețetă. Apoi, ai la dispoziție 18 funcții de coacere, un sistem automat de curățare, o capacitate suficientă și un design modern. Pachetul este unul complet.

Calitatea premium este vizibilă în primul rând la nivelul designului. Astfel, ușa cuptorului este alcătuită din sticlă, iar întreaga interfață este disponibilă pe negru, având un aspect foarte elegant. Ușa este ușoară, sigură și flexibilă. Sistemul de deschidere este foarte comod. Interiorul este alcătuit din email ceramic, fiind ușor de curățat. Panoul de control este principalul răspunzător pentru aspectul modern. Acesta este foarte interactiv și se remarcă prin faptul că este complet electronic. Panoul este dotat cu două ecrane cu LED care oferă informații despre setări și etapele procesului de coacere, ținându-te la curent în orice moment. Cuptorul are dimensiunile de 59.5 x 59.5 x 57.2 cm.

Poze cu cuptorul încorporabil

Samsung BQ2Q7GBOL

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul are o capacitate de 66 de litri, fiind potrivit pentru orice familie.

Dacă până acum cuptoarele electrice puteau să îți pregătească rețetele și atât, acum acestea pot să funcționeze chiar și automat, făcându-ți recomandări de meniuri și pregătind mâncarea fără a mai fi nevoie deloc de intervenția ta. Este de ajuns să selectezi un meniu și să rotești cadranul funcțional pentru a te bucura de preparate speciale, fără bătaie de cap. Va fi ca și cum ai un bucătar la dispoziția ta.

Dacă preferi să te implici în procesul de gătire, ai la dispoziție nu mai puțin de 18 funcții de coacere dintre cele mai diverse. Se remarcă faptul că datorită tehnologiei Twin Convection patentată de cei de la Samsung, vei putea pregăti concomitent două feluri diferite, având chiar și temperaturi și setări de timp diferite. Vei avea astfel un randament de două ori mai bun.

Încălzirea se face prin intermediul curenților de aer distribuiți uniform de ventilator. În plus, există și un ventilator pentru răcire, în atribuțiile căruia intră răcirea ușii și prevenirea încălzirii panoului de control și a mobilierului din jurul aparatului.

Vei primi drept accesorii două tăvi pentru copt. Sistemul de curățare este automat, fiind realizat prin piroliză. Există o funcție specială pentru protecția copiilor, prin care accesul este blocat. Este disponibilă și o funcție timer, astfel încât să poți programa aparatul să pornească și să gătească la o anumită oră.

Consumul este unul redus, modelul încadrându-se în clasa de eficiență energetică A. Pe termen lung acesta se dovedește chiar mai economic decât aragazul clasic.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit,
  • opțiunea Twin Convection,
  • LED,
  • autocurățare piroliză

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.8
Performanțe - 9.7
Ușurință în utilizare - 9.7

9.7

O alegere eficientă

Samsung BQ2Q7G/BOL este unul dintre cuptoarele de top ale producătorului corean, ce te ajută nu doar să gătești mai multe preparate simultan, ci și să consumi mai puțină energie.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.