Samsung BF1C6G043/BOL – sistemul de gătit încorporabil

Dacă vrei să treci de la sistemul clasic de gătit la unul încorporabil, o opțiune atractivă este reprezentată de pachetele care includ atât un cuptor, cât și o plită. Exact acest lucru este oferit în cazul ofertei ce are la bază cuptorul Samsung BF1C6G043/BOL, cu prețul de aproximativ 1109 lei(verifică preț actualizat). Prețul este unul mult mai atractiv față de situația în care ai cumpăra individual aparatele. Acestea îți vor fi de real folos în bucătărie, ajutându-te să prepari mâncărurile exact așa cum îți dorești. Sistemul de gătit încorporabil este mult mai eficient, oferind un control în detaliu asupra temperaturilor și diverse funcții speciale pentru coacere.

Designul ambelor încorporabile este modern și minimalist și alcătuit din sticlă. Modelele sunt disponibile pe negru, având un aspect foarte elegant. Cuptorul are un panou de control animat, butoane clasice și butoane touch, precum și un ecran LED pentru afișarea oferită. Ușa din sticlă oferă o izolație completă a căldurii față de exterior, protejându-ți astfel mâinile împotriva frigerii. În același timp, ușa are un sistem pentru deschiderea ușoară, fără efort. Cuptorul are dimensiunile de 59.5 x 59.5 x 57.2 cm.

Poze cu cuptorul încorporabil

Samsung BF1C6G043/BOL

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Panoul de control al plitei este complet touch și așezat la îndemână, în partea frontală. Este de apreciat faptul că arzătoarele pot fi adaptate în funcție de dimensiunile și forma vaselor pentru gătit. Plita are 4 arzătoare. Dimensiunile plitei sunt de 4 x 56 x 49 cm. Plita are rama alcătuită din inox. Ambele aparate sunt perfect încorporabile în mobilierul de bucătărie.

Cuptorul are o capacitate de gătit de 60 de litri. Acesta este dotat la interior cu suporturi telescopice și vine însoțit de o tavă de coacere. Interiorul este alcătuit din email ceramic.

Cuptorul îți pune la dispoziție 6 funcții de coacere. Printre acestea se numără încălzirea superioară, încălzirea inferioară sau grill-ul pe suprafață mare sau mică. Vei putea controla temperatura în detaliu. Modelul este dotat cu 2 ventilatoare și un sistem de încălzire prin convecție, fiind foarte eficient. Cele 2 ventilatoare oferă posibilitatea gătirii concomitente a mai multor meniuri, la nivel optim. Puterea pentru grill este de 1600 W, iar cea pentru convecție este de 1700 W. Pentru siguranța copiilor este disponibil un sistem de blocare a accesului.

Este de apreciat și sistemul automat de curățare prin cataliză. Acesta este dotat cu o tavă care colectează grăsimea și reziduurile în timpul procesului de gătire, dizolvându-le apoi chimic.

Nivelul de zgomot este de 39 dB, aparatul fiind unul silențios. Modelul este în același timp economic, încadrându-se în clasa de eficiență energetică A. Consumul pentru grill este de 1.6 kW.

Plita este vitroceramică, așa că se află pe o treaptă superioară față de cele electrice obișnuite. Consumul va fi unul mai mic, iar timpul de încălzire va fi redus considerabil. Este de remarcat funcția de protecție împotriva frigerii, utilă atât pentru cei mici, cât și pentru tine. Aceasta are la bază indicatori luminoși în formă de H. După oprirea plitei acesta îți va spune când poți atinge suprafața de gătit în siguranță.

Păreri pro şi contra

Pro

 • elegant,
 • preț accesibil,
 • curățare catalitică,
 • afișaj LED

Contra

 • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Performanțe - 8.4
Ușurință în utilizare - 9.1

8.8

O alegere eficientă

Samsung BF1C6G043/BOL poate fi o alegere potrivită pentru cei ce își doresc o bucătărie modernă, în care să petreacă cât mai puțin timp pentru a găti.

Vezi detalii
User Rating: 0.25 ( 1 votes)

Un comentariu

 1. Buna ziua,
  Am acest cuptor de 1 an si 7 luni si nu mai merge.
  A avut garantie doar 1 an.L-am luat de la eMag.
  Dupa 1 an functia de convectie nu a mai mers.
  Acum mi s-a blocat butonul de functii.
  L-am dat pe preincalzit si dupa ce s-a preincalzit , nu a mai functionat. Nu am reusit sa coc ce aveam de copt pentru ca nu a mai functionat. S-a racit.
  Sunt foarte dejamagita.
  Nu il recomand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.