Samsung AR12NXWSAURNEU – design futurist și dotări de top

Dacă ar fi să comparăm aparatele de aer condiționat cu mașinile, acest model Samsung ar fi un ultim model produs de nemții de la Mercedes. Pe mine m-a atras de la prima privire, cu finisajele foarte plăcute ochiului, cu albastrul discret, într-o mare de alb și cu dimensiunile reduse. A doua privire mi-a dezvăluit mult mai multe lucruri, unele excelente, altele mai puțin atractive. Parcă prețul este puțin cam mare, cei aproximativ 2200 de lei (verifică preț actualizat), fiind peste bugetul solicitat de un aparat de aer condiționat de clasă medie, însă este justificat, într-un final, de numele producătorului, tehnologiile incluse și evident, de design.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinelor Cel și evoMAG.

Aspectul este foarte bine optimizat pentru a genera eficiență. Insist pe design, pentru că este cu totul și cu totul special. Aparatul este triunghiular, formă ce face aerul să circule prin casă mai repede și mai amplu. Filtrul este neconvențional și atractiv, fiind lăsat la vedere pentru un impact vizual cât mai puternic. De dragul cifrelor, merită să precizez că are dimensiuni de 660 x 242 x 475 mm și o greutate de 22.5 kg.

Poze cu Samsung AR12NXWSAURNEU:

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Partea tehnică este cea cu adevărat convingătoare, cred că pentru orice potențial cumpărător. Aparatul celor de la Samsung este gândit nu doar să răcească, ci și să transforme orice încăpere într-un spațiu sanătos.

Acesta dispune de un invertor digital, care asigură consum redus de energie și de un filtru foarte performant, cu ajutorul căruia praful, alergenii, bacteriile, virușii și toți agenții contaminanți devin istorie.

Cele câteva tehnologii gândite de Samsung reușesc să echilibreze foarte bine funcționarea întregului aparat:

  • Fast Cool. Este un modul prin care aparatul atinge foarte ușor temperatura solicitata de utilizator. Odată ce scopul a fost atins, aparatul trece la Confort Cool, modul destinat menținerii. Cele doua module asigură astfel o temperatură optimă fără niciun fel de stres din partea utilizatorului.
  • Funcționare economică. Consumul de energie al lui Samsung AR12NXWSAURNEU este unul dintre cele mai mici de pe piața, iar responsabile sunt mai multe tehnologii și dotări. Forma aparatului este cea mai inovatoare, deoarece eficientizeaza extrem de mult livrarea de aer curat, însă inverterul de buna calitate și modulele, precum cel prezentat mai sus, contribuie și ele din plin la economie.
  • Putere mare. Capacitatea de răcire a aparatului este de 12000 BTU. Este o valoare suficient de mare pentru încăperi de pana la 35 de metri pătrați. Pentru a fi foarte eficient însă, este bine să se țină cont de mai multe detalii la achiziție, cum ar fi înălțimea încăperii sau aparatura care se găsește în ea.
  • Zgomot redus. Din punctul meu de vedere, unul dintre cele mai importante lucruri la un aparat de aer condiționat este zgomotul produs. De regulă, este un aspect neglijat, până în momentul în care funcționarea continuă devine deranjantă. La acest capitol, AR12NXWSAURNEU stă foarte bine. Unitatea internă produce un zgomot între 19 și 46 de decibeli, în funcție de treapta de putere la care funcționează. Valorile sunt mai mult decât decente, mai ales în comparație cu alte aparate din aceeași clasă.
  • O mulțime de funcții speciale. Tot la categoria specificații tehnice putem aminti de funcții precum Auto Restart, Auto Curățare sau modulul destinat somnului. Cu aceste mici dotări, aparatul consturit de cei de la Samsung poate fi declarat un dispozitiv complet.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa A++
  • Smart Wi-Fi
  • design atractiv
  • silențios

Contra:

  • nu vine cu kit de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9
Eficiență răcire/încălzire - 9
Nivel de zgomot - 9

9

O alegere Smart

Părerea per ansamblu referitoare la acest aparat este una excelentă. Este adevărat că întotdeauna este loc de mai bine, iar când spun mai bine mă refer la un cost mai mic. Totuși, dacă îl urmărești îndeaproape, este posibil să îl găsești la un preț destul de atractiv.

Vezi în magazin
User Rating: 3.1 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat