Samsung AR12MSFHBWKNEU – un aparat de aer condiționat premium

Deși începutul verii a fost destul de capricios, cu multe ploi neașteptate, iată că în cele din urmă s-a instalat și căldura, iar anul acesta se anuntă a fi cea mai toridă vară, cu care s-a confruntat România vreodată. Dacă specialiștii ne recomandă să ne adăpostim la umbră de temperaturile amețitoare, iată că nici măcar în locuințe nu reușim să ne mai găsim confortul. Totuși există soluții, iar cea mai eficientă rămâne aparatul de aer condiționat. Unul dintre modelele eficiente, ce ar putea să ne scape de disconfortul din timpul verii, este Samsung AR12MSFHBWKNEU. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1849 lei(verifică preț actualizat). Prețul este unul accesibil, având în vedere că discutăm despre unul dintre brandurile de top în domeniul electrocasnicelor.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Din punct de vedere al designului, aparatul de aer condiționat este un model elegant, cu o unitate internă albă, ce se va încadra perfect atât într-un decor modern, cât și într-unul clasic. Pe suprafața lucioasă se poate observa un display , ce indică temperatura din încăpere, așa că nu vei mai fi nevoit să cauți telecomanda pentru a afla acest detaliu. Nu are nici dimensiuni prea mari, așa că nu-ți fă griji, îi vei găsi cu ușurință un colțișor, în care să fie montat.

Poză cu Samsung AR12MSFHBWKNEU

Samsung AR12MSFHBWKNEU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat este destinat în principiu locuințelor, însă cu siguranță ar putea fi folosit și în camerele de hotel, în pensiuni sau de ce nu în birourile de apartament. Are o capacitate de 12000 BTU și poate face față unei suprafețe de până la 35 mp, deci poate fi folosit lejer pentru un living.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire, cu un consum de 1090 W și A+ pentru încălzire, cu un consum de 995W. Este un AC destul de economic, mai ales că dispune și de tehnologia Inverter, ce reduce considerabil consumul de energie electrică.

Modelul Samsung vine echipat cu filtru 3-CARE Filter Auto Clean, ce are grijă să mențină aerul din încăpere proaspăt și curat, eliminând până la 99% din viruși și bacterii.

Cât despre funcții, Samsung nu se zgârcește și își echipează aparatul de aer coniționat cu cele mai des utilizate funcții: răcire, încălzire, dezumidificare(ține umezeala și mucegaiul la distanță), Sleep/Night mode(pentru un somn cât mai odihnitor și mai liniștit), Super Silent(atât de silențios că nu-i vei simți prezența) plus multe alte funcții clasice.

Din păcate nu are Wi-Fi. Acest aspect ar ffi permis controlul său de la distanță, însă acest aspect se poate rezolva folosind un Broadlink RM Mini 3, un dispozitiv cu infraroșu, ce îi va permite utilizatorului să controleze din aplicația de mobil toate device-urile cu telecomandă.

AC-ul este unul destul de silențios, atinge doar 47 dB, producând un zgomot similar cu cel dintr-o bibliotecă.

Aparatul de aer condiționat Heinner nu include kitul de instalare și nici serviciul de instalare, dar acestea pot fi achiziționate de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant
  • clasa A++ pentru răcire
  • silențios
  • preț accesibil

Contra:

  • nu include kitul de instalare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9.5
Eficiență răcire/încălzire - 9.5
Nivel de zgomot - 9.6

9.5

O alegere inspirată

Samsung AR12MSFHBWKNEU este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 12000 BTU, numai bun pentru a-ți asigura răcoarea în orice clipă a zilei.

Vezi în magazin
User Rating: 2.66 ( 9 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat