Samsung 55MU8002 – un TV de top din gama 2017

Ce poți face cu un Samsung 55MU8002? Nu, nu e un televizor comun, nu se încadrează în tiparul standard al televizorului clasic ci e mult, mult mai mult de-atât. Are funcții inteligente, doar e un Smart TV. Calitatea imaginii e uimitoare, doar beneficiază de tehnologia 4K. Fiecare detaliu și fiecare culoare sunt minuțios analizate prin tehnologia HDR. Te bucuri de conținutul preferat de pe telefon, laptop sau tabletă, redate pe acest TV. Emisiunile, filmele și jocurile capătă un alt înțeles când îți parvin prin intermediul acestui televizor Samsung din gama actuală. Prețul? Da, e măricel, aproximativ 6499 lei(verifică preț actualizat) în magazinele eMAG – însă prin el se reflectă dotările,diagonala generoasă, tehnologia SUHD Remastering, Engine, design-ul aparte. Nu e un TV oarecare, de aceea și prețul e ceva mai mare!

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor: Flanco, Cel și evoMAG.

Design premium, așa cum îi șade bine unui Samsung! 

Pe cât este de mare display-ul acestui televizor (138 cm / 55 inch), pe atât de îngustă este rama care îl încadrează. Așadar, avem în fața ochilor un TV ultra performant, cu un design minimalist – modern, care se pretează la a fi amplasat în camere spațioase, elegante, cochete, deosebite prin aspect. Suportul metalic modern îi permite televizorului să fie așezat pe o comodă însă, dacă se dorește fixarea lui pe perete, e bine de știu că acest lucru este posibil, acesta fiind compatibil cu sistemul de prindere VESA 400 x 400. Televizorul cântărește 20 kg, dimensiunile sale fiind impresionante, 1229,4 x 798,5 x 351,0 mm cu stand, ceea ce presupune că vei avea nevoie de ajutor pentru montarea sa.

Poză cu Samsung 55MU8002

55MU8002

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Pentru că Samsung e de părere că inovația stă și în detalii, producătorul a ales ca gestionarea cablurilor să se facă într-un mod inteligent, folosindu-se de partea din spate a televizorului. Design-ul elegant al părții din spate ascunde discret cablurile în vreme ce cablurile dispozitivelor externe se vor conecta fără probleme la dispozitivul One Connect de la Samsung, așa cum am putut vedea anul trecut la modelul Samsung 49KS7502.

Experiență vizuală extraordinară!

Experiența vizuală de excepție este favorizată nu numai de rezoluția 4K, de 3840 x 2160 pixeli – ci și de uimitoarele caracteristici superioare de imagine: SUHD Remastering Engine, HDR 1000/Extreme –  chiar și cele mai mici detalii devin foarte clare, Supreme UHD Dimming, Precision Black/Local Dimming, Active Crystal Color, Contrast Enhacer, Auto Motion Plus, Film Mode, Natural Mode Support, Ultra Black – minimalizează reflexiile, oferind o imagine la un contrast maxim, 10bit Support, PQI 2600.

Imaginile 4K super clare, de o înaltă calitate, culorile vivante și naturale, sunt afișate pe ecranul plat de tip LED Backlight.

Sistemul audio performant completează imaginea unui televizor competent

Sistemul audio stereo cu două ieșiri a câte 20W prezintă tehnologii superioare precum Dolby Digital Plus, DTS Codec Multiroom Link, Bluetooth Audio, Woofer. Chiar și cu volumul dat la maximum, sunetul redat își menține fidelitatea, fără a se remarca distorsiuni sau întreruperi. E o plăcere să constatăm că imaginea și partea audio se completează atât de bine!

Cu ajutorul noului procesor Quad-Core și a noului sistem de operare Tizen, beneficiezi de acces simplu și rapid la Live TV, dar și la sute de aplicații de pe internet. Utile sunt și tuner-ul dublu DVB-T2CS2 și slotul CI+, funcția monitor care-ți permite să afișezi conținutul de pe laptop, telefon, etc. Cu ajutorul aplicației Smart View poți controla totul direct de pe telefonul mobil, iar prin Smart Hub găsești tot conținutul dorit, organizat pe un singur ecran.

Pentru conexiuni, modelul Samsung dispune de Wi-Fi integrat, LAN, RF in, RS232, 3 porturi USB, o ieșire audio digitală și slotul CI+ de care aminteam și mai sus.

Televizorul primește și o telecomandă Smart, foarte mică, cu puține butoane, ce la prima vedere ar putea părea greu de folosit. Însă după doar câteva minute îți dai seama că ai de-a face cu o telecomandă simplificată și foarte intuitivă, exact ceea ce avem nevoie în 2017. Aceasta beneficiază și de control vocal, pentru căutări mult mai rapide și mai ușoare. 

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant
  • 4K
  • telecomandă simplificată și intuitivă
  • Smart TV
  • diagonală generoasă
  • sonorizare puternică

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design
Imagine
Conectivitate

O alegere premium

Samsung 55MU8002 este un TV de ultimă generație, cu o diagonală de 138 cm, ce oferă un conținut Smart destul de generos, un sunet puternic și fidel și un design extrem de elegant.

Vezi în magazin
User Rating: 3.91 ( 6 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.