Samsung 49Q7C – un TV cu o… inteligență sclipitoare!

Departe de a fi o exagerare, Samsung 49Q7C este un model super inteligent iar acest lucru vine ca o normalitate, având în vedere că suntem în 2017 și vorbim despre Samsung. Tehnologia evoluează, la fel și dotările de top ale televizoarelor din generația actuală și toate acestea se întâmplă spre bucuria și în beneficiul consumatorului fidel perfecțiunii. Sunt multe de spus, și toate numai de bine despre noul model Samsung, prezentat pentru prima dată la începutul acestui an în cadrul evenimentului CES 2017 (Las Vegas/SUA). Chiar dacă prețul acestui TV este destul de ridicat, în el se reflectă dotările inovatoare și caracteristicile sale de top. Așadar, dacă dispui de un buget generos, poți găsi televizorul pe site-ul eMAG, la prețul de aproximativ 10.099 lei(verifică preț actualizat), un preț ce reflectă calitatea noului TV QLED Smart cu ecran curbat, ce are o diagonală de 123 cm. În cazul în care calitățile televizorului te-au convins, însă diagonala ți se pare prea mică pentru nevoile tale, este bine de știut că modelul Samsung este disponibil și în versiuni pentru spații mai generoase:

Design modern, minimalist, potrivit decorurilor elegante

Modelul Samsung se va integra de minune într-o locuință modernă. Aspectul elegant al acestui TV nuanțat în negru și argintiu, cu o ramă extraordinar de subțire și un suport metalic modern, susține experiența captivantă a unor imagini impecabile.

Că-l așezi pe o comodă TV, că-l fixezi pe perete, experiența vizuală e de neegalat. Dacă te decizi să-i faci loc pe unul dintre pereții din living, grație standului No-Gap de la Samsung, nu va rămâne pic de spațiu înte TV și perete. Pe lângă designul minimalist și ultra-modern, sistemul de conectivitate denumit Invisible Connection rămâne o caracteristică demnă de a fi amintită. Te uiți la televizor fără să vezi fire și firișoare prin jurul lui. E necesar un singur cablu optic, transparent, conectat la One Connect Box, care integrează cablurile dispozitivelor externe.

Ecranul curbat este menit să ofere imagini imersive și, în același timp, să întregească designul estetic unic al acestui TV. Cântărește 18 kg, iar dimensiunile sale de 1089,2 x 712,8 x 303,8 mm, ceea ce înseamnă că vei avea nevoie de ajutor pentru montarea sa.

Poze cu Samsung 49Q7C

Samsung 49Q7C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizoarele Samsung din seria Q7 redefinesc experiențele vizuale  

Modelul Samsung cu o diagonală de 123 cm, are o rezoluție 4K și este capabil să redea imagini impecabile, ce vin la pachet cu cele mai încântătoare culori, datorat în principiu tehnologiei Quantum Dot. Ai șansa să descoperi o lume în care culorile sunt similare celor din natură, confundându-se cu realitatea.

Profunzimea acestora, plus contrastele îndrăznețe – indiferent de momentul din zi în care privești la televizor, te vor face să rămâi fidel seriei Q7 care redă atât de intens fiecare scenă, fiecare moment vizual. Nu există distorsiune de culoare! Grație Q Viewing Angle (culori vii, complexe, plus unghiuri generoase de vizionare) te poți bucura de o super experiență vizuală oricare ar fi poziția ta în fața televizorului.

Este de înțeles că imaginile care ating perfecțiunea necesită un motor pe măsură. De aceea există Q Engine, pentru a susține imaginile de calitate superioară. Q Engine este mai rapid și mai puternic decât cel existent pe modelele anterioare, poate analiza conținutul video de pe ecran pentru a afișa imagini excepționale, în culori naturale și luminozitate perfectă.

Cât de bine se aude? Excelent!

Sistemul audio stereo este menit să întregească experiența vizuală unică prin redarea unui sunet clar, cu un bass puternic. Acesta prezintă două ieșiri de 20 W și caracteristicile superioare Dolby Digital Plus, DTS Codec, Woofer, Multiroom Link, Blutooth Audio.

Funcții Smart de ultimă generație și conectivitate

Modelul 49Q7C nu impresionează doar prin imagine și sunet ci și prin funcțiile sale inteligente, de ultimă generație. Cu acestea, experiența TV capătă noi valențe. Beneficiezi de acces rapid și intuitiv la Live TV, la o mulțime de aplicații, jocuri și funcții speciale prin noul sistem de operare Tizen, ai servicii de tip VOD – Netflix, YouTube, etc.

Conexiunile sunt realizate cu ajutorul următoarelor porturi: Wi-Fi integrat/LAN, Slot CI+ pentru cardul ce decodează canalele digitale, ieșire audio digitală/optică, 3 porturi USB, 4 porturi HDMI.

Nu putem încheia acest review succint fără a aminti și alte caracteristici speciale care fac din Samsung 49Q7C unul dintre cele mai râvnite modelele de televizoare din generația 2017: Light Effect (Deco), Instant On, Quad-Core, One Connect (Jack), Digital Clean View, Căutare automată a canalelor, Auto Power Off, Subtitrare, Connect Share/HDD, ConnectShare Movie, Embeded POP, EPG, Opțiune Înregistrare PVR, Game Mode, OSD, Picture-in-Picture, Conectare prin Bluetooth, Conectare prin USB, Time Shift, MBR Support, Ultra Clean View.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant
  • diagonală generoasă
  • Invisible Connection
  • 4K
  • Smart TV
  • sonorizare bună

Contra:

  • preț cam piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.6
Imagine - 9.7
Conectivitate - 9.8

9.7

O alegere Smart

Samsung 49Q7C este un Smart TV din gama lansată de producător la începutul lui 2017. Are o rezoluție 4K și o diagonală de 123 cm.

Vezi în magazin
User Rating: 3.77 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.