Samsung 49KU6402 – calitate de top la un preț rezonabil

Gama KU6402 de la Samsung – lansată în 2016 – se bucură de cinci dimensiuni ale diagonalei, pornind de la 100 cm și sfârșind cu 163 cm. 49KU6402 se află fix la mijlocul gamei, având 123 cm în diagonală, un preț de aproximativ 2999 lei(verifică preț actualizat) în oferta magazinului eMAG și multiple caracteristici de top care-l recomandă ca fiind potrivit chiar și pentru cerințele celor mai exigenți dintre noi.

Un plus de modernitate pentru livingul tău

Dacă eleganța este o constantă în ceea ce privește interiorul locuinței tale, atunci modelul sud-coreenilor cu siguranță se va integra în peisaj. Fie că alegi să-l așezi pe o comodă TV, fie că-l vei fixa pe perete cu ajutorul unui suport VESA (400*400), acest televizor îți va oferi ceea ce aștepți: imagini de calitate în culori vibrante la o rezoluție 4K, sunet bun, funcții Smart, toate ”ambalate” într-un design modern.

Bine de reținut!

 • montându-l pe perete folosind suportul special VESA, distanța dintre TV și perete va fi foarte mică – 0,6 inch;
 • piciorul de fixare (dacă vrei să-l așezi pe comoda TV) se extinde din centru în patru părți ceea ce garantează o bună stabilitate;
 • cu stand, televizorul măsoară 1101,4 x 695,4 x 293,8 mm iar fără stand are dimensiunile de 1101,4 x 640,8 x 54,8 mm.

Poze cu Samsung 49KU6402

Samsung 49KU6402

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Bucură-te de imagini de calitate fără să ieși din confortul căminului tău!

Ce-ai alege dintre o ieșire la cinema și a viziona un super film stând confortabil în fotoliul tău preferat? E adevărat că mersul la cinema are și avantajul socializării și al imaginilor mult mai mari, însă acum, cu ajutorul 4 K și a altor caracteristici tehnice de top cu care Samsung și-a înzestrat noile televizoare, te poți bucura de imagini de o calitate extraordinată fără să ieși din confortul căminului tău. La TV-ul inteligent de la Samsung, dotat cu funcții moderne, poți viziona filmele și serialele preferate, asculta muzică și încerca jocurile video mult dorite, urmări canalele TV preferate și, în plus, te poți folosi de aplicațiile disponibile.

Caracteristici principale care-l scot în evidență

După cum aminteam și anterior, diagonala modelului 49KU6402 este de 123 cm, numai bună pentru un living. Totuși modelul este disponibil și pe alte 4 dimensiuni, astfel încât să o poți alege pe cea care ți se potrivește:

Samsung 40KU6402 cu o diagonală de 100 cm și un preț de aproximativ 2149 lei. Poți vedea și un review detaliat aici.

Samsung 43KU6402 cu o diagonală de 108 cm și un preț de aproximativ 3063 lei. 

Samsung 55KU6402 cu o diagonală de 138 cm și un preț de aproximativ 4299 lei.

Samsung 65KU6402 cu o diagonală de 163 cm și un preț de aproximativ 5999 lei.

Ecranul plat, LED cu rezoluție 4K – 3840 x 2160 pixeli – poate fi folosit și ca monitor. Cei de la Samsung au folosit tehnologia Active Crystal Color care are la bază o sursă de lumină albastră și un înveliș de fosfor de culoare verde și roșu, reușind să redea o lumină la o puritate ridicată și o gamă largă de culori naturale și bogate. Dintre caracteristicile superioare de imagine, pe lângă Active Crystal Color fac parte Ultra Clear Panel, Motion Rate 100, Contrast Enhacer, Auto Motion Plus, Film Mode, Natural Mode Support (setări optimizate ale imaginii plus luminozitatea optimă a ecranului), PQI 1500, PurColor.

Fiecare detaliu prinde viață cu rezoluția UHD – de 4 ori mai mare decât cea a unui TV Full HD. Culorile realiste și luminozitatea optimizată te vor surprinde în mod plăcut.

Imaginile deosebite sunt însoțite de un sunet calitatin, construit pe tehnologia Dolby Digital Plus, însă nu suficient de puternic, vorbim de doar 20W, pentru o diagonală destul de generoasă. Printre caracteristicile superioare de sunet se numără DTS Codec, TV SoundConnect și BT Headset Support.

Pentru recepția și transmisia canalelor TV în format digital, televizorul folosește tunerul DVB-T/C/S/S2. Cât privește conectarea la internet ai la dispoziție Wi-Fi-ul încorporat sau rețeaua LAN integrată. Ideea e că nu ai nevoie de cabluri ca să beneficiezi de puterea internetului. Smart TV-ul Samsung posedă un player multimedia și un slot CI+, două intrări USB 2.0, 3 porturi HDMI, o intrare pentru diverse componente. HDMI oferă posibilitatea de transmitere la o viteză mare a datelor digitale de înaltă rezoluție, de la o gamă largă de dispozitive direct pe Smart TV-ul tău!

Știai că…

 • … cu ajutorul funcției ConnectShare poți viziona un conținut variat prin simpla conectare la TV a stick-ului USB sau a HDD-ului?
 • Procesorul performant Quad Core face casă bună cu sistemul de operare Tizen
 • Procesorul menține viteza televizorului la un nivel superior, acesta reacționând imediat la comenzile și aplicațiile care rulează. Multitasking-ul și navigarea rapide și intuitive sunt favorizate și ele de performanțele procesorului și de sistemul de operare Tizen.
 • În ultimul timp, Samsung a dus experiența vizuală la un nivel superior, având meritul de a ne facilita accesul la cele mai spectaculoase imagini în culori vibrante, detalii clar conturate, sunet de calitate și funcții Smart atât de necesare într-o lume aflată într-o permanentă evoluție.

Păreri pro şi contra

Pro:

 • Smart TV
 • preț accesibil,
 • 4K,
 • design plăcut
 • diagonală generoasă

Contra:

 • sonorizarea nu este foarte puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Imagine - 9.3
Conectivitate - 8.9

9.1

O alegere inspirată

Samsung 49KU6402 este un Smart TV cu o diagonală generoasă, de 123 cm, ce are rezoluție 4K. Prețul? Unul cât se poate de accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 4.35 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.