Samsung 40KU6402 – un Smart TV 4K cu preț accesibil

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Imagine - 9.5
Conectivitate - 9.3

9.3

O alegere Smart

Samsung 40KU6402 este un Smart TV de 101 cm, cu rezoluție Ultra HD, ce se va potrivi perfect într-un living sau un dormitor de mari dimensiuni.

Vezi în magazin
User Rating: 3.04 ( 19 votes)

Fie că suntem interesați de știrile de ultimă oră, că ne plac documentarele despre animale, ne place să ține pasul cu videoclipurile ultimelor hituri sau pur și simplu preferăm seara de film la noi acasă, televizorul este unul din obiectele cele mai prezente în locuințele noastre. Mai mult, creează un asemenea stadiu de dependență încât am ajuns să ne dotăm aproape fiecare cameră cu un asemenea device.

Televizorul face parte din stilul nostru de viață, cu atât mai mult dacă vorbim de un model Smart, ce mai are pe deasupra și o rezoluție Ultra HD. Samsung 40KU6402 este unul din TV-urile care cucerește din prima clipă. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG la prețul de aproximativ 3649 lei(verifică preț actualizat), dar poate fi achiziționat și în rate lunare de 125 lei.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Evomag și Cel.

Modelul face parte din gama lansată de producător în 2016 și se bucură de un design Ultra Slim. Cu un aspect minimalist, va fi ușor de integrat în orice peisaj, fie că alegi să îl așezi pe un stand TV, fie că alegi să îl montezi pe un suport TV de perete.

Poze cu televizorul Samsung 40KU6402

Samsung 40KU6402

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Are o diagonală de 100 cm, culori atât de vii și impresionante încât transformă vizionarea într-o experiență unică, precum și o redare impecabilă, fidelă 4K ce-ți lasă impresia că ești martor în direct la acțiunea ce se desfășoară în fața ta. Diagonala îl recomandă mai degrabă pentru un living sau pentru un birou. Important de reținut este să se respecte distanța dintre TV și privirea utilizatorului. Aceasta se calculează destul de ușor (3 x diagonala televizorului). În cazul de față ar însemna o distanță de 3 m.

Prin tehnologia avansată Samsung îmbunătățește calitatea imagini chiar și atunci când este vorba de o emiterea SD, căci este prevăzut cu filtre avansate ale căror rol este de a diminua zgomotul de fundal.

În plus, ceea ce scoate din anonimat televizorul LED Smart Samsung 40KU6402 este faptul că acesta, în timp real, prelucrează imaginea, stabilind diferite nivele de contrast pentru diferite zone de pe ecran pentru ca rezultatul să fie unul din cele mai captivante. Televizorul folosește noul sistem de operare Tizen, ce asigură o navigare super rapidă și intuitivă.

Cu ajutorul aplicației Smart View ai posibilitatea de a conecta telefonul, tableta sau laptopul la Smart TV-ul, pentru a vizualiza conținutul direct pe ecranul televizorului.

Și pentru că multifuncționalitatea se pare că este cuvântul care definește secolul în care trăim, televizorul Samsung reușește să întrunească în același timp mai multe roluri. Astfel, chiar din momentul în care este aprins el poate să-ți satisfacă nevoia de informare prin conectarea la canalele de știri sau poate juca rolul de consolă de gaming afișându-ți jocurile preferate.

Televizorul coreenilor este dotat cu un procesor de mare viteză Quad Core, fapt ce-i permite să preia rapid comenzile și să reacționeze instant. Din același motiv și jocurile pe televizor capătă o altă valoare. Pe lângă experimentarea unei noi senzații, aceea de a înlocui monitorul calculatorului de 16 inch cu un ecran de 100 cm, de a te bucura de contrastul optimizat și reacția de răspuns mult îmbunătățită a comenzilor, este de apreciat și lista de jocuri disponibilă în memoria televizorului precum și capacitatea de a instala altele noi. În felul acesta distracția poate fi apreciată de toți membrii familiei și nu doar de un singur utilizator.

În ceea ce privește sonorizarea, televizorul coreenilor vine echipat cu un sistem Dolby Digital Plus, cu o putere de 20W, ce asigură un sunet clar chiar și la volum maxim. Pentru cei ce totuși simt nevoia de mai mult de atât, pot opta oricând pentru un soundbar, care să le satisfacă aceste nevoi.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Design modern și minimalist
  • Rezoluție Ultra HD
  • Smart TV

Contra:

  • telecomanda Smart nu are comandă vocală

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.