Televizor LED 3D Samsung 46F6100

Ușor, ușor televizoarele 3D tind să acapareze o piață tot mai largă, și asta datorită imaginilor excepționale ce ne sunt oferite, dar și experienței interesante de a ne transpune într-o altă lume. Astăzi vă voi prezenta un astfel de televizor, ce face parte din gama celor de la Samsung, mai exact vom vorbi despre modelul Samsung 46F6100, ce vine la un preț de aproximativ 3000 lei (verifică preț actualizat), un preț acceptabil, dacă ținem cont că vorbim de un televizor 3D, cu o rezoluție Full HD, ce are o diagonală foarte generoasă, de 116cm.

Designul sugerează o eleganță aparte, ce cu siguranță va da o notă de rafinament și stil livingului vostru. Caracteristica One Design, este elementul prin care se combină rama televizorului cu panoul acestuia, creând o experiență perfectă pentru vizionare.

Cumpără acum cu transport gratuit

 

Poze cu televizorul Samsung 46F6100

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Producătorul coreean nu pune accent doar pe design, ci și pe partea de interior, dorind să pătrundem într-o lume 3D spectaculoasă și inedită. O multitudine de aplicații au fost create special pentru a bucura fiecare membru al familiei, spre exemplu pentru copii avem funcția Kids, ce îi va antrena în tot felul de joculețe cu scop educativ, pentru doamne avem aplicația Fitness, ce le va ține mereu într-o formă de invidiat. Mai nou puteți folosi televizorul și pentru a sta de vorbă pe Skype cu cei dragi.

Televizorul Samsung 46F6100 este un Smart TV, ce vă va duce dincolo de ecran, într-o lume tridimensională. Imaginea Full HD utilizează caracteristici precum Film Mode, Clear Motion Rate 200, Wide Color Enhancer Plus, 3D HyperReal Engine, Natural Mode Support şi Digital Noise Filter, ce îi sporesc calitatea, oferindu-vă culori cât mai vii și mai aproape de realitate. Nici la capitolul sonorizare nu stă mai prost, vine cu două difuzoare de 10W, ce încorporează caracteristici precum: 3D Sound, Dolby Pulse, DTS Premium Audio 5.1, Dolby Digital Plus, Auto Volume Leveler şi DTS Studio Sound. Experimentează senzația unui film văzut în cinema, prin simpla atașare a unui sistem Home Cinema, la ieșirea audio digitală.

 În ceea ce privește conectivitatea, discutăm de o gamă destul de generoasă: 2 porturi HDMI, un port USB 2.0, o intrare component, o intrare video composite, o ieșire audio digitală, intrare SCART, Wireless și Slot CI+.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design foarte elegant,
  • Smart TV 3D,
  • sonorizare foarte bună,
  • calitate a imaginii foarte bună

Contra:

  • îi lipsesc porturile de reţea

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Imagine
Design
Conectivitate

Excelent

Televizorul Samsung 46F6100 este combinația perfectă între tehnologie la cote înalte și rafinament. Reprezintă alegerea perfectă pentru cei ce își doresc un Smart TV 3D în propriul living, astfel încât să se poată bucura de un film bun sau o emisiune înteresantă alături de cei dragi.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.