Samsung 43KS7502 – un Smart TV cu rezoluție 4K și sonorizare puternică

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.6
Imagine - 9.4
Conectivitate - 9.6

9.5

O alegere puternică

Samsung 43KS7502 este un televizor Smart, cu o rezoluție 4K și o sonorizare pe măsură, de 40W mai exact, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 6099 lei.

Vezi în magazin
User Rating: 4.75 ( 2 votes)

Samsung 43KS7502  este un Smart TV 4K cu ecran curbat, diagonala de 108 cm și rezoluție SUHD. Cu o construcție Ultra slim și ecranul curbat, culoare și finisaj plăcut, având un design superb, televizorul îți va atrage atenția încă de la primele priviri. Modelul poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 6099 lei(verifică preț actualizat), un preț justificat de specificațiile premium, dar și de faptul că modelul face parte din generația lansată în 2016. Modelul de față este fratele mai mic al lui Samsung 65KS7502 și al lui 49KS7502. 

Design-ul revoluționar, tehnologiile moderne integrate fac din  noul TV, un device de ultimă generație. Finisajele bine realizate și marginile extrem de subțiri au rolul de concentrare a privirii asupra ecranului. Se observă clar o diferență față de generația anterioară. Până și suportul TV suferă modificări, este unul minimalist, ce cu siguranță nu va mai fi înlocuit atât de repede cu suportul TV de perete și asta datorită aspectului său premium.

Cântărește 10,6 kg și are dimensiunea de 956.5 x 622.9 x 205.6 mm, ceea ce înseamnă că modelul este destul de ușor și îi vei putea schimba poziția cu ușurință la nevoie.

Poze cu televizorul Samsung 43KS7502

Samsung 43KS7502

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Așa cum spuneam mai devreme, avem de-a face cu un Smart TV, cu o diagonală de 108 cm? Ce înseamnă asta? Că modelul este potrivit pentru un living cu dimensiuni medii sau pentru un dormitor ceva mai mare. Distanța dintre privirea utilizatorului și TV, ar trebui să fie de cel puțin trei ori cât diagonala televizorului (pentru a nu-ți afecta vederea), iar în cazul copiilor chiar mai mare. Prin urmare, în cazul de față ar trebui să fie de cel puțin 324 cm.

În cazul în care te întrebi ce înseamnă termenul SUHD, ei bine, se pare că acesta nu este doar un termen generic, ci încorporează tehnologii, ce presupun un contrast mai puternic, mai multe culori și mai multă lumină față de generația anterioară. Conform directorului diviziei Consumer Electronics în cadrul Samsung Electronics, ”televizoarele de ultimă generație SUHD redau conținutul vizual în forma cea mai apropiată de ceea ce regizorii de film își doresc să transmită”. Rezoluția 4K este de 3840 x 2160 și îți asigură o claritate de 4 ori mai mare față de cea Full HD. Imaginile detaliate și naturalețea lor atrag încă din prima clipă. Filmele, emisiunile, meciurile vor deveni adevărate momente de relaxare.  În ciuda faptului că avem de-a face cu un ecran curbat, unghiul de vizibilitate este destul de bun, astfel că te vei putea bucura de aceeași calitate

Modelul Samsung este un Smart TV, cu Wi-Fi integrat, ceea ce înseamnă că nu vei mai avea nevoie de un adaptor pentru conexiunea la internet. Interfața intuitivă și prietenoasă pare destul de ușor de utilizat. Conținutul Smart este destul de bogat și variat, astfel încât fiecare membru al familiei va fi satisfăcut. De la aplicații culinare, la cele pentru fitness, acum ai posibilitatea de a petrece timpul liber într-un mod cât se poate de interesant.

În ceea ce privește sonorizarea, sunt impresionată. Televizorul vine echipat cu un sistem stereo, ce are o putere de 40W, ceea ce înseamnă că este de două ori mai puternic decât marea majoritate a televizoarelor Samsung din generația anterioară. Sonorizarea este susținută de caracteristici ce ajută la dezvoltarea unui sunet clar, impecabil aș putea spune, chiar și atunci când volumul este la maxim.

Tunerul digital este și el prezent, astfel că te vei putea bucura de canalele HD, fără a fi nevoit să optezi pentru un abonament digital, din partea furnizorului de servicii TV.

La capitolul conectivitate, modelul Samsung dispune de: 3 porturi USB 2.0, 4 porturi HDMI(suficient de multe încât să poți conecta mai multe device-uri simultan), Slot CI+(în cazul în care îți dorești HBO sau alte posturi premium) și o ieșire audio digitală.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • smart TV,
  • rezoluţie 4K,
  • sonorizare de 40W,
  • design premium curbat,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.