Televizor Smart TV LED Samsung 32F5500

De ceva timp apărute pe piaţă, televizoarele de tip Smart TV tind să acapareze o piaţă tot mai largă, şi asta datorită calităţilor excepţionale pe care le deţin faţă de un televizor obişnuit. Noul Smart TV LED Samsung 32F5500 este unul din aceste televizoare care te vor încânta.

Are un preţ extrem de accesibil, de aproximativ 1600 lei (verifică preț actualizat),mai mult decât decent, dacă ţinem cont de configuraţia, dar şi de aspectul său. Ceea ce m-a cucerit la acest televizor este design-ul extrem de elegant, conturat de linii fine, cu o ramă subţire ce încadreză perfect imaginea. Piciorul în formă de X arată destul de bine, dar pentru cei ce doresc să economisească spaţiu, le recomand îndepărtarea lui şi montarea televizorului pe un perete.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu televizorul LED Samsung 32F5500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aşa cum ne-au obişnuit, cei de la Samsung pornesc întotdeauna de la un concept, o idee pentru a realiza un produs. În cazul Smart TV-urilor au dorit să realizeze ceva spectaculos şi totodată interactiv, “Păşeşte în viitor şi interacţionează cu televizorul tău”. Ca şi element nou adus în gama televizoarelor este faptul că acum aveţi posibilitatea să accesaţi conţinutul şi serviciile online Smart Hub. Dacă până acum trebuia să copiaţi un film pe stick ca să îl puteţi viziona, ei bine acum aveţi posibilitatea să îl accesaţi direct, doar conectând televizorul la internet. De asemeni Samsung 32F5500 dispune de o serie de aplicaţii ce vor antrena întreaga familie, pentru copii există funcţia Kids, iar adulţii se pot bucura de antrenamentele de Fitness. Acum puteţi folosi Skype-ul direct de pe TV, putând sta de vorbă cu persoana dorită fără a mai fi nevoiţi să vă conectaţi de pe laptop sau tabletă. Mai mult de atât, procesorul Dual Core, vă permite un multitasking de excepţie, puteţi rula o aplicaţie în timp ce descărcaţi alta.

Samsung 32F5500 este un televizor cu rezoluţie Full HD de 1920 x 1080 şi o diagonală de 80 cm. Dacă puteam sesiza o imagine mult îmbunătăţită la televizoarele LED, ei bine noua gama de Smart TV-uri de la Samsung ne va impresiona printr-o calitate superioară. Samsung 32F5500 vine cu un sistem avansat de îmbunătăţire a calităţii imaginii şi anume funcţiile: HyperReal Engine, Clear Motion Rate 100, Digital Noise Filter, Wide Color Enhancer Plus, Film Mode şi Natural Mode Support Samsung, ce dispun de algoritmi complecsi ce ne vor reda imagini mult mai clare în culori mult mai realiste. Pe partea de sonorizare de asemeni stă destul de bine, dispune de un sistem Down Firing + Full Range, ce încorporează două difuzoare de 10W. Pentru cei care doresc să experimenteze senzaţia unui film văzut în cinema, ţin să precizez că au posibilitatea să ataşeze la ieşirea audio digitală optică un sistem Home Cinema.

Pe partea de conectivitate dispune de două intrări USB 2.0, 3 porturi HDMI, o intrare SCART, minijack căşti de 3,5mm şi wireless ready, doar că veţi avea nevoie şi de un adaptor.

Funcţia Connect Share Movie vă permite vizionarea filmelor şi pozelor direct de pe stick, reţea sau de pe un hard extern şi totodată poate rula filme mkv, cu subtitrare inclusă. Având web browser încorporat, puteţi accesa orice pagină doriţi direct de pe ecranul televizorului. Prin funcţia Recorder Ready aveţi acum poibilitatea de a înregistra emisiunea favorită sau filmul preferat şi să le stocaţi fie pe un stick, fie pe un hard extern. Ca şi caracteristică aparte am mai găsit şi funcţia Smart Phone Remote ce permite folosirea unui telefon android ca și telecomandă. Prin urmare dispune de cam tot ceea ce aţi avea nevoie de la un TV.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • Smart TV,
  • preţ excelent,
  • design extrem de elegant,
  • sonorizare foarte bună,
  • calitate a imaginii excepţională,
  • HDMI

Contra:

  • necesită adaptor pentru conexiune wireless

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Bun

Dacă te gândeşti să achiziţionezi un televizor şi te gândeşti la un Smart TV, cu siguranţă nu vei regreta dacă vei alege modelul LED Samsung 32F5500.

User Rating: 3.83 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.