Televizor LED Samsung 32F4500

De curând am putut asista la lansarea noii game de televizoare 2013 marca Samsung, o linie ce aduce îmbunătăţiri vizibile, atât în ceea ce priveşte calitatea imaginii, cât şi designul. Astăzi am ales să vă prezint televizorul Samsung 32F4500, un model destul de interesant, ce poate fi achiziţionat la preţul de aproximativ 1900 lei (verifică preț actualizat), un preţ bun ţinând cont că vorbim de un produs recent lansat.

Din punct de vedere al designului pot spune că se înscrie în gama televizoarelor slim, foarte elegante, cu o ramă subţire şi picior detaşabil, pentru a-l putea poziţiona cu uşurinţă pe perete.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu televizorul Samsung 32F4500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul LED Samsung 32F4500  este un Smart Tv ce vine cu o diagonală de 80cm şi are o rezoluţie HD de 1366 x 768, ideală pentru a putea urmări programele şi filmele favorite. Având în vedere că ecranul este iluminat cu tehnologia LED, veţi observa un consum de energie mult mai mic şi implicit o factură mai mică a energia electrică. În ceea ce priveşte calitatea imaginii, aceasta suferă vizibile îmbunătăţiri, ce se datorează caracteristicilor din dotare, şi anume: HyperReal Engine(responsabil de performanţele televizorului), Clear Motion Rate 100(responsabil de claritatea imaginii în derulare), Digital Noise Filter(ce elimină zgomotul de imagine) şi Wide Color Enhancer Plus( pentru culori mai vii şi imagini mai aproape de cele reale).

Experienţa vizuală bogată, intensă şi clară, este îmbunătăţită de sistemul Down Firing + Full Range ce încorporează două boxe de 10W, cu următoarele caracteristici: Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Audio 5.1 şi Auto Volume Leveler. Unul din lucrurile care pe mine m-au încântat la acest televizor LED Samsung 32F4500 este faptul că vine cu o multitudine de funcţii, create pentru confortul şi relaxarea voastră. Partea de aplicaţii este îmbogăţită în permanenţă, ceea ce înseamna că din când în când va trebui să faceţi un mic update, pentru a le putea testa.

Ca orice televizor de ultimă generație, şi acesta dispune de tuner-ul digital încorporat ce vă va ajuta să aveţi parte de o imagine digitală fără a fi nevoie să achiziţionaţi acel receiver inestetic. Pe partea de conectivitate dispuneţi de o paletă destul de variată: intrare Scart, 3 porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0, şi Slot CI+, intrare component, intrare video composite şi ieşire audio digitală.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • Smart TV,
  • 3 porturi HDMI,
  • 2 porturi USB 2.0
  • design plăcut,
  • preţ

Contra:

  • nu are rezoluţie Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Bun

Televizorul Samsung 32F4500, promite să nu vă dezamăgească şi să vă ofere o experienţă vizuală minunantă de fiecare când îl porniți.

User Rating: 3.54 ( 4 votes)

2 comentarii

  1. Catalin Dumitrache

    niciodata nu o sa perfeapa si nu o sa vada ochiul uman diferenta dintre FHD si HD, si aici 1366×768 cat are acest LED este mai mare decat HD deci prin urmare nu este nicio diferenta ochiometrica, testat de mine de n ori, si nu numai de mine si rezultatul este acelasi

  2. Acest televizor este un best-buy pe diagonala de 81 cm . Lipsa rezolutiei full-hd nu se simte pe un ecran asa mic, insa wi-fi-ul integrat si dual-core sunt binevenite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.