Russell Hobbs Allure 18623-56 – cafeaua se află la un buton distanță

Pentru iubitorii de cafea care își doresc un espressor ușor de folosit, eficient și econom, modelul Russell Hobbs Allure 18623-56 reprezintă o bună alegere. Producătorul englez cu o tradiție de peste 50 de ani în fabricarea aparaturii electrocasnice pentru prepararea băuturilor calde a făcut o treabă excelentă în cazul espressorului pe care îl vom prezenta în cele ce urmează. Prețul pentru espressorul Russell Hobbs Allure este de aproximativ 528 lei (verifică preț actualizat). Prețul este unul atractiv iar, dacă ținem cont de faptul că aparatul poate prepara mai multe specialități de cafea și are o capacitate destul de mare, raportul calitate-preț devine unul foarte bun.

Espressorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Espressorul este manual și nu are afișaj electronic, dar acest lucru este compensat de prețul accesibil și funcțiile pe care le îndeplinește. Espressorul are un design modern, fiind alcătuit din inox și plastic și lăsând impresia de calitate. Pe marginea exterioară se găsește gravat numele producătorului. Espressorul se remarcă prin faptul că are un panou de control extrem de simplu de folosit. De altfel, acesta are doar 3 butoane, iar pentru programarea unei cafele este de ajuns apăsarea unuia singur.

Poze cu espressorul manual Russell Hobbs Allure 18623-56

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul este gândit astfel încât să simplifice la maximum activitatea utilizatorului. Acesta nu va simți lipsa unui aparat automat întrucât și cel de față funcționează aproape la fel. Espressorul ocupă puțin spațiu și își găsește loc în orice bucătărie. Trebuie ținut cont, însă, de faptul că lungimea cablului de alimentare este de 1 m.

Russell Hobbs Allure 18623-56 poate prepara espresso, latte sau cappuccino. Prin urmare, aparatul este potrivit atât pentru uz zilnic, cât și pentru petreceri cu invitați, atunci când gusturile fiecăruia diferă.  În plus, espressorul poate prepara până la 10 căni de cafea, iar un program poate prepara 2 căni deodată.

În partea de sus, aparatul are o tavă pe care pot fi puse cănile de cafea după ce au fost preparate, astfel încât băutura să se mențină caldă. Funcția este extrem de utilă pentru momentele în care sunt așteptați invitați sau pentru situația în care utilizatorul trebuie să prepare cafeaua de dimineață și să lase căni pregătite pentru restul familiei. De asemenea, tava este detașabilă, așa că utilitatea crește și mai mult, putând fi folosită direct pentru servire.

Pentru pregătirea cafelei pot fi folosite atât capsule, cât și cafea măcinată, lăsând alegerea la latitudinea utilizatorului.

La nivelul dotărilor tehnice, espressorul are o putere de 1000 W și este prevăzut cu o pompă cu o putere de 15 bari. În același timp, espressorul este dotat cu un dispozitiv de spumare care oferă o notă specială fiecărei căni de cafea. Rezervorul de apă are o capacitate de 1.5 litri și este detașabil, ceea ce ușurează procesul de umplere sau de curățare.

Un aspect important este faptul că producătorul oferă o garanție de 2 ani pentru espressor, acest lucru dovedind grija față de clienți.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • accesibil

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Ușurință în utilizare

Russell Hobbs Allure 18623-56 reprezintă o alegere ideală pentru cei care țin la calitatea cafelei pe care o servesc și își doresc un aparat simplu de utilizat și care să ofere posibilitatea pregătirii mai multor sortimente. Plusând printr-un design atractiv și un preț bun, espressorul își merită cu siguranță locul în orice bucătărie.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.