Rohnson R967 – espressorul ultra accesibil

Rohnson R967 este unul dintre cele mai ieftine espressoare de pe piață, fiind ideal pentru cei care își doresc o cafea de calitate, dar nu au nevoie de funcții conexe foarte complicate. Prețul foarte bun reprezintă în același timp un criteriu pentru mulți dintre utilizatori, așa că aparatul are multe șanse să vândă bine. Modelul are o garanție de 3 ani, oferind siguranța că în acest timp nu vei avea bătăi de cap în cazul apariției unor probleme de funcționare, putând fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 379 lei(verifică preț actualizat), un preț destul de rezonabil.

Designul espressorului este foarte compact, acesta având dimensiuni reduse și făcând economie de spațiu pe mobilier. Carcasa are o construcție ce îmbină inoxul cu plasticul și respectiv negrul și argintiul. Materialele sunt de calitate și asigură o rezistență superioară. Designul nu este cel mai elegant, dar nu este nici neplăcut. Modelul este gândit pentru a fi curățat ușor, așa că piesele sunt detașabile și pot fi spălate oricând e nevoie. De asemenea, piesele beneficiază de protecție împotriva încălzirii în exces în timpul funcționării, evitând arderea și accidentele neplăcute. Panoul de control este extrem de simplu de folosit, acesta fiind prevăzut cu doar trei butoane.

Poze cu espressorul manual

Rohnson R967

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Rezervorul de apă are o capacitate de 1.8 litri, fiind ideal pentru prepararea mai multor cești de cafea, astfel că vei putea prepara mai multe cești una după alta, ceea ce se dovedește foarte util dimineața sau atunci când ai musafiri în vizită. Rezervorul este și unul dintre cele mai voluminoase, mai ales pentru un model atât de compact. Acesta este și detașabil, fiind mai ușor de umplut.

La nivelul dotărilor tehnice, espressorul este manual și are o putere de 870 W. Acesta este prevăzut cu o pompă cu o presiune de 15 bari, presiunea fiind potrivită pentru extragerea unei arome intense a cafelei. Pompa este controlată cu ajutorul unui mâner cu acțiune pe orizontală, cu ajutorul căruia poți controla nivelul de presiune asupra cafelei. Dacă la început ți se va părea ceva mai dificil să faci asta singur, după câteva utilizări îți vei da seama care este presiunea necesară pentru gusturile tale. Modelul este prevăzut cu un sistem de menținere caldă a băuturilor preparate, astfel încât să nu existe o diferență mare de temperatură între ceștile preparate pentru musafiri.

Aparatul pregătește un espresso de calitate bună, superior cafelei preparate la ibric și mai ales celei de la automatele de cafea.  Sistemul de spumare oferă posibilitatea de a prepara și băuturi pe bază de lapte, precum cappuccino sau latte.

Acesta este ideal pentru cei pe care nu îi deranjează să se ocupe în detaliu de prepararea cafelei. Modelul pregătește o cafea gustoasă și are inclusiv un sistem de spumare, putând prepara chiar și cappuccino. Rohnson este un producător australian de electrocasnice mici pentru bucătărie, cu o distribuție ce acoperă toate continentele. Deși rămâne un nume mai putin cunoscut uneori, aparatul oferă o calitate bună pentru un preț redus.

Păreri pro şi contra

Pro

  • dimensiuni reduse
  • rezervor cu capacitate mare
  • presiune de 15 bari
  • sistem de spumare

Contra

  • lipsa unor funcții complexe care să ajute utilizatorul la prepararea cafelei

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.2
Performanțe - 8.3
Ușurință în utilizare - 8.1

8.2

O alegere accesibilă

Rohnson R967 este un espressor manual, cu un preț foarte accesibil, ce îți va prepara o cafea excelentă cu fiecare utilizare.

Vezi detalii
User Rating: 3.69 ( 10 votes)

4 comentarii

  1. buna ziua am si eu espresso rohnson a stricat unde pot gasi rezistenta sa rupt

  2. Termocontactul care stabileste temperatura apei fierbinti comuta la o temperatura joasa (cred ca pe la 75-80 grade), asa ca nu pot vorbi de aburi sub presiune sau apa fiarta. Nici espresso, nici cafeaua obisnuita nu au un gust puternic, oricata cafea as pune. Dezamagire totala. Ce iese din aparat este o zeama lunga cu un gust vag de cafea.

  3. VA ROG ! CINE MA POATE AJUTA CU O INFORMATIE , UNDE GASESC CUVELE FILTRU ,IN CARE SE PUNE CAFEAUA ,ALE MELE S-AU INFUNDAT DUPA UN AN DE LA APA DURA . MULTUMESC CELOR CARE IMI RASPUND.

  4. Foarte multumiti de acest produs, il avem de aproximativ un an, il folosim zilnic de 3_4 ori. Cafeaua are o aroma deosebita, spuma excelenta. Foarte bun raport calitate pret. Recomand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.