Gearbest oferă de acum posibilitatea de a plăti ramburs!

Gearbest este primul magazin chinezesc care introduce plata ramburs pentru România. Pare incredibil, dar cu toate acestea este adevărat. Prezent de doar câțiva ani pe piață, Gearbest dă dovadă de curaj și face o mutare interesantă, oferind posibilitatea clienților din România  să achite produsele achiziționate, la livrare. Cu siguranță odată cu introducerea acestei metode de plată, vor câștiga încrederea tot mai multor români, care până în prezent au ezitat să plaseze comenzi pe Gearbest. Produsele cu plata ramburs, vor fi livrate prin DPD și nu vor avea taxe extra la livrare.

Deocamdată, plata ramburs nu este disponibilă chiar pentru orice produs, ci doar pentru comenzile cu o valoare cuprinsă între 20 și 100 $. Probabil cei de la Gearbest testează terenul să vadă cum va fi primită această metodă de plată și ulterior, dacă totul funcționează OK, vor oferi posibilitatea clienților să cumpere și alte produse mult mai scumpe, cu plata la livrare.

Produsele care pot fi comandate cu plată ramburs le puteți recunoaște cu ușurință, ele fiind semnalate prin eticheta COD(Cash on Delivery) la expediere.

Important de reținut, este faptul că produsele semnalate cu acest cod, pot fi găsite doar pe versiunea română a site-ului ro.gearbest.com. În cazul în care aveți nevoie de mai multe lămuriri, găsiți aici toate detaliile de care aveți nevoie.

Gearbest și-a creat și o pagină de facebook pentru România, unde postează periodic cele mai bune oferte, precum și alte informații utile.

Eu zic că ar putea avea succes noua metodă de plată, mai ales că foarte mulți români se simt mai încrezători dacă achită ramburs ceea ce au comandat online și dacă știu că magazinul oferă și garanție pentru produsele comandate. Totodată să nu uităm, că multă lume se mai și răzgândește odată ce a plasat comanda. Vedem. Voi ce credeți? Va funcționa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.