Philips Viva Collection HR7761/00 – și mâncarea o vei prepara mai ușor

De câte ori nu vi s-a întâmplat să vă doriți încă o pereche de mâini în bucătărie fiindcă simțiți că nu mai terminați de gătit sau că vreți să faceți prea multe și nu reușiți să terminați la timp? Cu siguranță nu ați experimentat doar o dată această senzație. Ei bine ce părere aveți de robotul de bucătărie Philips Viva Collection HR7761/00? Are un preț de aproximativ 370 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de rezonabil, având în vedere că dispune de atâtea accesorii.

Din punct de vedere al designului, pot spune că producătorul nu se dezice nici în ceea ce privește această gamă de produse, mai exact vorbim de un robot de bucătărie elegant și modern, disponibil în varianta pe crem, cu accesorii colorate, realizate dintr-un plastic calitativ și inox. Cu siguranță îi veți găsi un loc cât mai la îndemână, pentru a putea să îl folosiți de câte ori gătiți. Baza robotului de bucătărie este destul de solidă, și rămâne fixată chiar și atunci când se frământă aluatul, și mai mult de atât nu ocupă nici mult spațiu în bucătărie.

Poze cu robotul de bucătărie Philips Viva Collection HR7761/00

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Robotul de bucătărie Philips dezvoltă o putere de 750 W, ceea ce înseamnă că este suficient de puternic pentru toate tipurile de activitate la care îl veți supune. Încorporează un blender și o râșniță, plus alte accesorii ce îndeplinesc cu succes peste 28 de funcții. Motorul destul de puternic, are 2 trepte de viteză + impuls. Treapta 1 de viteză este ideală pentru a bate frișca, ouăle, prepară aluatul de foietaj și de pâine, iar viteza 2 este potrivită pentru a toca ceapă, carne, pentru supe cremă, piureuri, pentru a felia sau a toca legumele.

Capacitatea bolului este de 2,1 L(suficient cât să mixați aproximativ 5 porții de supă odată), iar capacitatea blenderului este de 1 L și rezistă chiar și atunci când este folosit un timp îndelungat.

Gama de accesorii este extrem de bogată, mai exact robotul de bucătărie dispune de: disc de tăiere, tocător, accesoriu de frământare, chopper, disc emulsionare, disc feliere, disc granulare, disc radere, disc tăiere/mărunțire și un cuțit universal. De acum veți avea un ajutor de bucătar de nădejde, indiferent de ce veți găti. Accesoriile pot fi spălate în mașina de spălat vase fără nici un fel de problemă, în felul acesta le veți curăța mult mai ușor. Robotul de bucătărie este destul de ușor de folosit, componentele acestuia fixându-se cu un singur clic. De acum gătitul va fi o adevărată plăcere.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preț,
  • puternic,
  • ușor de folosit,
  • are nenumărate accesorii

Contra:

  • mi-aș fi dorit să aibă și storcător de fructe

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere
Accesorii
Ușurință în utilizare

Philips Viva Collection HR7761/00 este ajutorul de care oricine ar trebui să aibă parte în propria bucătărie. Cu siguranță în felul acesta mâncarea și deserturile vor fi gata mult mai repede și vor fi mult mai fine.

User Rating: 3.68 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.