Bosch MUM4655EU – un ajutor de nădejde în bucătărie

Că ne place sau nu suntem nevoiți să petrecem ceva timp zilnic în bucătărie și nu doar pentru a mânca, ci și pentru a pregăti mâncarea sau deserturile preferate. Dar cu siguranță când ai un ajutor de nădejde în bucătărie lucrurile devin mult mai simple. Și nu, nu mă refer la alte perechi de mâini descurcărețe, ci la un robot de bucătărie ce te va ajuta fie că vrei să pregătești o prăjitură delicioasă, fie că vrei să prepari o pâine de casă, fie că vrei să faci ceva de mâncare.

Robotul de bucătărie Bosch MUM4655EU,  este un model destul de complex, cu destul de multe funcții, ce vine la un preț de aproximativ 563 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de rezonabil ținând cont că vine cu nenumărate accesorii, utile în aproape orice vei pregăti în bucătărie.

Din punct de vedere al designului pot spune că vorbim de un produs foarte bine realizat, cu materiale de o calitate superioară. Producătorul merge pe o linie simplă în ceea ce privește aspectul, ce inspiră mult bun gust. Robotul de bucătărie este alb, cu accesorii din inox.

Poze cu robotul de bucătărie Bosch MUM4655EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Robotul de bucătărie Bosch are 4 viteze și dezvoltă o putere de 550 W, ceea ce înseamnă că are suficientă putere cât să frământe chiar și un aluat, fără să aveți neplăcuta surpriză de a se încinge după primele 30 de secunde de la pornire.

Mai exact robotul de bucătărie deține: un blender, mașină de tocat și accesorii pentru frământat, tăiat, feliat și mărunțit. În plus vine cu un bol cu o capacitate de 3,9 L, unde vei putea pregăti 2 kg de aluat pentru pâine în fiecare zi sau de ce nu puteți prepara un desert delicios cum sunt gogoșile.

Blenderul are o capacitate de 1 L, ce te va ajuta să prepari o groază de băuturi delicioase (milkshake-uri, cocktail-uri sau supe cremă cu un gust delicios). De acum veți putea pregăti pâinea acasă fără să vă mai chinuiți să frământați aluatul și cu siguranță va avea un alt gust față de cea cumpărată și totodată va fi mai sățioasă și mai sănătoasă. Mașina de tocat îți va pregăti carnea în doar câteva clipe. În felul acesta vei ști exact ce ai pus în mâncare și nu-ți vei mai face griji cu privire la ce conține carnea tocată. Accesoriile te vor ajuta să prepari nenumărate tipuri de mâncare într-un timp relativ scurt și un aspect important este faptul că vin într-un suport, pentru a nu pierde timpul căutându-le prin sertare.

Robotul de bucătărie are o greutate de 5,77 kg și se fixează cu ventuze pentru a nu avea surprize neplăcute în timp ce îl folosiți.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preț,
  • puternic,
  • ușor de folosit,
  • are nenumărate accesorii

Contra:

  • mi-aș fi dorit să aibă și storcător de fructe

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere
Accesorii
Ușurință în utilizare

Bosch MUM4655EU este un robot de bucătărie ce vine echipat cu nenumărate accesorii ce se vor dovedi extrem de utile oricărei gospodine sau de ce nu bărbaților pasionați de gătit.

User Rating: 2.47 ( 7 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.