Philips Avance Collection HR7776/90 – ajutorul de care ai nevoie în bucătărie

De cele mai multe ori gătitul ne ocupă câteva ore bune, mai ales când suntem pasionați de arta culinară. Și asta se întâmplă pentru că ne-ar mai trebui câteva perechi de mâini care să ne ajute să terminăm mai repede ce ne propunem. Tocmai această idee a stat la baza conceperii robotului de bucătărie. Un model foarte bine dotat în acest sens este și robotul de bucătărie Philips Avance Collection HR7776/90, ce poate fi achiziționat zilele acestea la un preț senzațional de aproximativ 539 lei (verifică preț actualizat), un preț rezonabil, ținând cont că încorporează nenumărate accesorii, ce își vor dovedi utilitatea în nenumărate ocazii.

Din punct de vedere al designului, vorbim de un model elegant, realizat din materiale de cea mai bună calitate. Modelul este disponibil pe negru, cu accesorii din inox și dintr-un plastic foarte calitativ. Cântărește 2,6 kg și se fixează cu ajutorul unor ventuze, atfel încât oferă stabilitate în momentul funcționării lui.

Poze cu robotul de bucătărie Philips Avance Collection HR7776/90

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Robotul de bucătărie Philips, dezvoltă o putere extrem de mare, de 1000 W și numără până la 30 de funcții, ceea ce pot spune că îl face să fie un model cu adevărat impresionant. Are 12 viteze + puls, astfel încât îl veți controla cu ușurință indiferent de tipul de preparat la care este folosit.

Faptul că vorbim de un robot de bucătărie cu o putere atât de mare, mă face să cred că frământarea va fi floare la ureche pentru el. Producătorul informează chiar că robotul de bucătărie are o capacitate de frământare de 1700 g, ceea ce înseamnă că veți putea prepara pâinea în casă de acum înainte. În felul acesta veți ști exact ceea ce consumați. Bolul are o capacitate de 3,4 L și poate fi folosit în mai multe tipuri de preparate(ex: realizarea a 7 porții de supă, poate mixa 7 albușuri, etc).

Blenderul are o capacitate de 1,5 L și îl puteți folosi la prepararea supelor cremă, a smoothi-urilor, a diferitelor băurturi, etc, totul cu o simplă mișcare. Împreună cu toate acestea veți primi și o serie de accesorii: de frământat, disc de feliere, disc de radere, spatulă, un storcător de citrice, tel și cuțit universal. Toate acestea au un rol extrem de important în bucătăria oricărei gospodine. De ce să mai pierdem timpul realizând toate aceste procese manual, când mâncarea sau desertul poate fi preparat mult mai repede?

Dacă vă gândiți că întreținerea sa ar putea fi dificilă, ei bine țin să vă informez că accesoriile pot fi spălate cu ușurință în mașina de spălat, astfel că nu va trebui decât să le așezați în coșul de depozitare și să stabiliți ciclul de spălare. Ajutorul dat de robotul de bucătărie se poate măsura în timpul și energia economisită.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preț,
  • puternic,
  • ușor de folosit,
  • are nenumărate accesorii,
  • 12 trepte de viteze

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere
Accesorii
Ușurință în utilizare

Philips Avance Collection HR7776/90 este ajutorul de care ar trebui să se bucure zi de zi fiecare gospodină în propria bucătărie.

User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. se pot adauga discuri optionale pt. cartofi pai, taiat julienne, granulare?
    multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.