Philips Saeco Xelsis Evo HD8954/09 – un espressor pentru profesioniști

Modelul Philips Saeco Xelsis Evo HD8954/09 este un espressor automat destinat barurilor și restaurantelor sau clienților casnici foarte pretențioși. Prețul de 6240 lei (verifică preț actualizateste unul piperat, însă tehnologia utilizată pentru prepararea unei cafele perfecte își spune cuvântul.

Acest model de espressor are un dispozitiv de spumare, o râșniță ceramică și o capacitate de 1.6 l, având un design minimalist, foarte elegant. Impresionează prin stratul argintiu de culoare și ecranul cu LED-uri, dar și prin amplasarea carafei pentru lapte cu două compartimente din partea dreaptă. Acest aparat de cafea promovează gustul intens al cafelei preparate de un espressor profesionist care are o râșniță reglabilă și care amplifică stratul de cremă și structura cafelei.

Espressorul Saeco are un buton special amplasat pe gura de scurgere a cafelei care permite fixarea contra presiunii. Curățarea lui se face într-un mod foarte simplu, având un grup de preparare separat, detașabil, care poate fi accesat din fața aparatului sau din lateral. Sistemul automat de curățare și detartrare este foarte convenabil pentru cei care utilizează un espressor pentru a prepara sute de cafele zilnic, așa cum se întâmplă în spațiile destinate muncii la birou, în baruri sau restaurante. 

Poze cu espressorul automat Philips Saeco Xelsis Evo HD8954/09

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Philips Saeco Xelsis Evo HD8954/09 are o putere de 1500 W și o presiune de 15 Bar. Alimentarea acestuia se face numai cu cafea boabe specială pentru aparatele de cafea de tip espressor. Capacitatea compartimentului de cafea este de 300 de grame, având pe lângă rezervorul de lapte, o capacitate de două cești pentru cafea. Tipurile de băuturi care pot fi preparate sunt espresso, latte machiato, caffe lungo, cappuccino sau cafea simplă.

Aparatul este destul de greu, având o greutate de 16,5 kg, ceea ce nu îl face deloc ușor manevrabil. Dimensiunile acestuia sunt de 280 x 370 x 420 mm. Râșnița din material ceramic ajută la înlăturarea gustului și a mirosului de ars în totalitate, oferind utilizatorilor o cafea impecabilă. Totodată, râșnița este reglabilă, având opt trepte care pot oferi cafea măcinată foarte fin sau foarte mare. Spuma produsă de aparat este densă și groasă și diferă în funcție de tipul de băutură aleasă.

Dublul boiler ajută la grăbirea procesului de preparare și la încălzirea laptelui la o temperatură optimă. Acest sistem de încălzire mai are și rolul de a furniza cafeaua optimă.  În ceea ce privește programele, espressorul are un sistem de capuccino, un sistem pentru apă fierbinte sau ceai, un sistem de decalcifiere, un program de spumare, un program pentru setarea cantității cafelei, un program pentru setarea gradului de măcinare și un program pentru autocurăţare.

Aparatul este finisat cu oțel inoxidabil pentru un design elegant și o curățare ușoară și poartă eticheta Eco passport care denotă interesul companiei Philips pentru sistemele ecologice, susținând design-ul de tip ecologic al produselor fabricate. Astfel, espressorul se poate dovedi extrem de util în orice mediu unde cafeaua de calitate este apreciată, iar curățarea acestuia nu trebuie să reprezinte o problemă. Philips a personalizat acest espressor cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație, oferind un produs pentru cei mai pretențioși când vine vorba de cafea.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • râșniță încorporată,

Contra:

  • preţul nu este atât de accesibil

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Ușurință în utilizare

Philips Saeco Xelsis Evo HD8954/09 este un espressor automat, potrivit pentru un restaurant sau un loc de muncă în care activează mai mulți angajați.

User Rating: 3.6 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.